Poletna šola za violino s prof. Gorjanom Košuto

Aktivna udeležba na poletni šoli je namenjena študentom, srednješolcem in izbranim učencem glasbenih šol. Vsak udeleženec bo prejel 5 ur pouka. Poletna šola se bo začela v petek, 18. avgusta, ter se zaključila s koncertom udeležencev v nedeljo, 27. avgusta, ob 11h.

Uradne ure tajništva glasbene šole

Obveščamo vas, da bo zaradi obnovitvenih del glasbena šola zaprta do vključno 21. avgusta 2017. Uradne ure tajništva bodo po ustaljenem urniku od 22....   Več

Vtisi ob prejemu srebrnega reda za zasluge

Vabljeni k branju intervjuja z direktorjem dr. Romanom Globokarjem in odzivov zaposlenih na prejem odlikovanja srebrni red za zasluge, ki ga je Zavodu sv. Stanislava ob 25-letnici ponovnega delovanja vročil predsednik republike Borut Pahor.

Zmagovalne stopničke za Mario Praznik

Maria Praznik, učenka 6. razreda klavirja, se je na 21. mednarodnem tekmovanju za mlade inštrumentaliste EURITMIA uvrstila na zmagovalne stopničke.

Nov predstavitveni video zavodskih zborov in orkestra

Vljudno vabljeni k ogledu promocijskega videa zborov in orkestra v Zavodu sv. Stanislava.

Predsednik republike Zavod sv. Stanislava nagradil s srebrnim redom za zasluge

Letošnja proslava ob dnevu državnosti in zaključku pouka na Škofijski klasični gimnaziji je bila še posebej slovesna, saj je na njej predsednik republike Borut Pahor Zavodu sv. Stanislava vročil odlikovanje srebrni red za zasluge za »nadaljevanje dolge in uspešne izobraževalne tradicije ob 25-letnici delovanja«.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.