Mojstrski tečaj Samospevi F. Schuberta za komorni sestav pevec – pianist

Vabljeni na mojstrski tečaj Samospevi F. Schuberta za komorni sestav pevec – pianist, ki ga bo vodil pianist Nejc Lavrenčič v Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani.

Zlato priznanje in 1. nagrada za citrarja Florjana Šinkovca

V ponedeljek, 5. marca 2018, se je na glasbeni šoli Jesenice v disciplini citre odvila 2. etapa 47. tekmovanja mladih glasbenikov Republike Slovenije. Našo...   Več

47. Državno tekmovanje TEMSIG v disciplini ORGLE

Rezultati – sreda, 7. marec 2018   Rezultati – torek, 6. marec 2018  

Koncert v Državnem zboru

Glasbena šola v Zavodu sv. Stanislava je na povabilo parlamentarnega odbora za kulturo v sredo, 7. februarja 2018, v dopoldanskem času gostovala v Državnem zboru, kjer je priredila koncert ob slovenskem kulturnem prazniku.

Koncert ob kulturnem prazniku

V sredo, 7. februarja 2018, smo v Dvorani Matije Tomca pripravili že tradicionalni koncert ob Slovenskem kulturnem prazniku za dijake Škofijske klasične gimnazije.

Božično-novoletni koncert

V torek, 9. januarja, smo v cerkvi sv. Stanislava prisluhnili tradicionalnemu božično-novoletnemu koncertu. Praznično vzdušje smo lahko podoživljali ob delih domačih in tujih skladateljev, ki so jih z navdušenjem in mladostno energijo interpretirali učenci glasbene šole, dijaki Škofijske klasične gimnazije in študenti, bivši dijaki naše gimnazije.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.