Vabilo na prireditev ob 80-letnici smrti A. B. Jegliča

2. julija 2017 je minilo 80 let od smrti ljubljanskega škofa Antona Bonaventure Jegliča, ustanovitelja Zavoda sv. Stanislava. V spomin na njegovo rodovitno življenjsko pot vas vabimo na osrednjo slovesnost, ki bo v sredo, 25. oktobra 2017, v Zavodu sv. Stanislava.

Predavanje Karla Gržana za učitelje glasbene šole

Te dni smo medse povabili gospoda Karla Gržana, duhovnika, lucidnega misleca in pronicljivega opazovalca sodobnega življenja, da spregovori učiteljem glasbene šole in prikaže svoj pogled na izzive sodobnega časa.

Sveta maša ob začetku šolskega leta

V torek, 5. septembra 2017, smo v glasbeni šoli obeležili začetek šolskega leta s sveto mašo v cerkvi sv. Stanislava. Ob začetnih vzpodbudnih besedah...   Več

1. šolski dan v Glasbeni šoli

Dragi starši in dragi učenci, ponovno je novo šolsko leto pred nami. Začetek šolskega leta v Glasbeni šoli v Zavodu sv. Stanislava bo v...   Več

Urnik teoretskih predmetov za šolsko leto 2017/18

Objavljamo urnik teoretskih predmetov in skupine učencev.

Kam greš?

Pedagoški delavci v Zavodu sv. Stanislava so z že tradicionalnim izobraževalnim dnevom pričeli priprave na novo šolsko leto, za katerega so izbrali geslo "Kam greš?". Tekom leta bo velik poudarek namenjen spodbujanju kritičnega mišljenja in prepoznavanju prednosti in pasti virtualnega sveta tako za otroke in mlade kot tudi odrasle.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.