Nov predstavitveni video zavodskih zborov in orkestra

Vljudno vabljeni k ogledu promocijskega videa zborov in orkestra v Zavodu sv. Stanislava.

Predsednik republike Zavod sv. Stanislava nagradil s srebrnim redom za zasluge

Letošnja proslava ob dnevu državnosti in zaključku pouka na Škofijski klasični gimnaziji je bila še posebej slovesna, saj je na njej predsednik republike Borut Pahor Zavodu sv. Stanislava vročil odlikovanje srebrni red za zasluge za »nadaljevanje dolge in uspešne izobraževalne tradicije ob 25-letnici delovanja«.

Otvoritev spominske sobe Alojzija Šuštarja

V petek, 23. junija, je na Osnovni šoli Alojzija Šuštarja potekala slavnostna otvoritev spominske sobe Alojzija Šuštarja, po katerem se osnovna šola tudi imenuje. Najprej so učenci pripravili proslavo ob dnevu državnosti in zaključku pouka, nato pa je ljubljanski pomožni škof dr. Anton Jamnik blagoslovil spominsko sobo.

Koncert Pod zvezdnim poletnim nebom

Zaključni koncert učencev Glasbene šole Pod zvezdnim poletnim nebom bo v torek, 13. junija 2017, ob 19.00 v atriju Škofijske klasične gimnazije oziroma v...   Več

Izidor Erazem Grafenauer – baročna lutnja, kitara

V torek, 30. maja 2017, smo v Dvorani Matije Tomca prisluhnili zvokom brenkal izpod prstov mladega umetnika, ki nas je očaral tako s svojo izraznostjo in tehniko igranja kot tudi s historično različnimi zvočnimi podobami.

Objava sprejetih učencev in vpis v glasbeno šolo

Objavljamo rezultate sprejemnega preizkusa za vpis v šolsko leto 2017/18.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.

Nazaj na vrh