Meddomsko tekmovanje v odbojki

V sredo, 15. 2. 2017, je v Bežigradu potekal turnir v odbojki, kjer so naši fantje prikazali izjemno igro in dokazali, da odbojka ni...   Več

Informativni dan

V petek, 10. 2. 2017, je v Zavodu Sv. Stanislava potekal informativni dan. Obiskovalci so si imeli možnost ogledati tudi Jegličev dijaški dom.

Informativni dnevi 2017

Na Škofijski klasični gimnaziji in v Jegličevem dijaškem domu sta v petek in soboto, 10. in 11. februarja, potekala informativna dneva. Vzdušje je bilo ponovno zelo prijetno, obiskovalci pa so lahko podrobneje spoznali program in prostore gimnazije ter dijaškega doma.

Srečanje katoliških dijaških domov

V ponedeljek, 6. 2. 2017, je v Vipavi potekalo športno srečanje katoliških dijaških domov.

Utrinki z dneva odprtih vrat

V soboto, 28. januarja, je v Zavodu svetega Stanislava potekal dan odprtih vrat, kjer so si bodoči »fazani« lahko ogledali, kakšno je življenje v JDD.

Zavod z odprtimi vrati diha na svoj način

V soboto, 28. januarja, je v Zavodu sv. Stanislava potekal dan odprtih vrat. Vse enote zavoda so se predstavile na stojnicah, obiskovalci so se lahko udeležili predstavitve zavoda v celoti, lahko pa so se tudi sprehodili po gimnaziji, dijaškem in študentskem domu. Za obiskovalce brez dvoma najbolj zanimiva je bila možnost ogleda pouka in interesnih dejavnosti na Škofijski klasični gimnaziji.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.