Razpis za vzgojitelja/vzgojiteljico v Jegličevem dijaškem domu

Zavod sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto vzgojitelja/vzgojiteljice v Jegličevem dijaškem domu (m/ž) z zaposlitvijo za polni delovni čas od 21. 8. 2018 do 31. 8. 2019.

Šmarna gora

1. vzgojna skupina pošilja pozdrave s Šmarne gore.

Obvestilo glede vpisa v Jegličev dijaški dom

Obveščamo vas, da boste v dom sprejeti vsi dijaki, ki ste oddali prijavnico za vpis v Škofijsko klasično gimnazijo, ter vsi, ki ste oddali prijavnico za vpis v druge šole. Na voljo imamo še nekaj prostih mest. Vsi, ki še razmišljate o morebitnem bivanju v dijaškem domu, pa se še niste dokončno odločili, se še lahko prijavite.

Nagradni izlet

Z vami delimo nekaj utrinkov z nagradnega izleta dijakov ljubljanskih dijaških domov na Koroško.

Slovo maturantov Jegličevega dijaškega doma

V nedeljo, 20. maja 2018, smo se maturanti z družinami ter vzgojitelji, kaplanom in ostalim vodstvom zbrali na zadnjem skupnem uradnem druženju pred koncem bivanja v Jegličevem dijaškem domu.

Dijaška razstava in literarno glasilo Domače vaje

Ob zaključku šolskega leta v Kregarjevem atriju že tradicionalno postavljamo na ogled razstavo dijakov Škofijske klasične gimnazije, ki so ustvarjali v Likovni šoli pod mentorstvom akad. slikarke mag. Nike Zupančič in v Delavnicah grafičnega oblikovanja pod vodstvom mag. Nine Malovrh, pregledu likovnega ustvarjanja pa se pridruži tudi predstavitev literarnega glasila Domače vaje (mentorica prof. Mateja Gomboc).

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.