Domski piknik

Na včerajšnjem pikniku je bilo carsko. 🙂 Vse povedo fotografije.

Podelitev priznanj v dijaškem domu

Konec šolskega leta se nezadržno približuje. Dijakom smo podelili priznanja za vestno opravljeno delo, zavzeto sodelovanje, nesebično pomoč, odlične športne dosežke in za vzorno urejene sobe.

Misijonski vikend

Minuli konec tedna je v dijaškem domu potekal pripravljalni vikend na misijon v Turčiji. Obisk misijonarja iz Mozambika, delo v skupnosti Misijonark ljubezni, sv. maša v domu za ostarele, nešteto pogovorov ter prijetnega druženja.

Obisk Jegličevega groba

Obisk groba ustanovitelja našega zavoda Antona Bonaventure Jegliča ob obletnici njegovega rojstva.

Slovo od maturantov in njihovih staršev

Pravzaprav se od maturantov še nismo dokončno poslovili, saj velika večina ostane v domu vse do opravljene mature. Bogu smo se med mašo zahvalili za minula štiri leta skupnega bivanja, pozabili pa nismo niti na starše in vzgojitelje, ki so nas na tej poti podpirali.

26. letni koncert zborov in orkestra Zavoda sv. Stanislava

V sobotnem večeru, 11. maja 2019, se je na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma zvrstilo več kot 400 glasov v devetih zborih in orkestru. Kot je v navadi, se je ob tej priložnosti predstavila celotna zavodska zborovska piramida, od osnovnošolcev do študentov. Mladi glasbeniki in njihovi pedagogi so pričarali še en nepozaben večer.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.