Miklavževanje z družinami Aninega sklada

V torek, 5. decembra, smo se dijaki Jegličevega dijaškega doma zbrali v skupnem prostoru in se srečali s posebnimi gosti – družinami Aninega sklada. Obiskal nas je tudi sveti Miklavž, česar smo bili še posebej veseli.

Razpis za vzgojitelja v Jegličevem dijaškem domu

Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava, Štula 23, 1210 Ljubljana Šentvid, razpisuje prosto delovno mesto vzgojitelja/vzgojiteljice s polovičnim delovnim časom za določen čas.

Nogometni turnir

Športna srečanja med ljubljanskimi dijaškimi domovi so stalnica. Tokrat so se dijaki pomerili v nogometu.

Praznovanje sv. Stanislava v dijaškem domu

Praznik našega hišnega zavetnika sv. Stanislava smo obeležili tudi v dijaškem domu s kratkim kulturnim programom in slavnostno večerjo. Nagovorila sta nas dijaka 1. generacije JDD in ŠKG Valentina in Miha Gartner, na večerji pa so se nam pridružili tudi gostje iz Bosne in Hercegovine.

S športom v življenje

V Zavodu sv. Stanislava vsako leto praznujemo godovni dan Stanislava Kostke, zavetnika naše hiše. Osrednja slovesnost s sveto mašo in slavnostno akademijo, ki so jo letos popestrile atraktivne športno-akrobatske točke, je bila v torek, 14. novembra.

Vikend 5. vzgojne skupine

Prvi vikend počitnic, preživet z vzgojiteljem in šolskim kaplanom v župnijskem domu sredi gozda (in ja, do tja vodi le makadamska cesta)? Zveni kot zelo slaba šala? Tako sem namreč preživela začetek jesenskih počitnic in bilo je nepozabno.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.