Slovo od maturantov JDD

V nedeljo, 14. maja 2017, smo se še zadnjič skupaj srečali maturanti, njihovi starši, bratje in sestre ter zaposleni. V prijetnem druženju smo podoživeli minula štiri leta in predvsem maturantom zaželeli srečne korake na poti v življenje.

Razstava čipk

Si ljubitelj/-ica ročnih del in morda poznaš klekljanje? Si si že kdaj ogledal/-a kakšno razstavo čipk ali se preizkusil/-a v najenostavnejši obliki klekljanja – kitici? Če te zanima karkoli od tega, si lepo vabljen/-a, da zaviješ na hodnike JDD-ja in si ogledaš razstavo čipk, ki sem jo pripravila, ter si za trenutek odpočiješ oči ob pogledu na lično prepletene niti.

Pesem osrečuje

Po 24. letnem koncertu zavodskih zborov in orkestra, ki je v soboto, 6. maja, potekal v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, lahko resnično zapišemo, da pesem osrečuje. Osrečuje vse obiskovalce, ki so vstopnice za ogled koncerta pokupili v nekaj dneh, vse, ki so si letos prvič koncert lahko ogledali tudi v živo preko internetnega prenosa, v prvi vrsti pa gotovo več kot 400 mladih, ki so nastopili na odru.

Predstavitev JDD na spletnem portalu Katoliško šolstvo

Ustanova, ki je bila aprila predstavljena v rubriki "Naše šole", je Jegličev dijaški dom.

Večer slavljenja

V velikem tednu, 12. 4. 2017, smo v Zavodu sv. Stanislava na prav poseben način slavili Boga.

Primula

Prijeten občutek polne dvorane pozornih in sodelujočih poslušalcev, ki je dal poleta nastopajočim, koncert, ki ni bil samo koncert, bil je dogodek, ki je v nas pustil željo po novem in novem ustvarjanju.

© 2016 Zavod sv. Stanislava.

Nazaj na vrh