18. poletna jezikovna šola angleščine

V Zavodu sv. Stanislava bomo med 1. in 7. julijem 2018 organizirali 18. poletno jezikovno šolo angleščine, ki je namenjena osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki bodo v letošnjem šolskem letu končali 6., 7., 8. ali 9. razred osnovne šole. Zaradi narave dela in razlik v znanju žal ne moremo sprejeti srednješolcev.

Osnovne informacije

Jezikovna šola se bo pričela v nedeljo, 1. julija, popoldne in se končala v soboto, 7. julija, po kosilu. Udeležence bomo o točnih urah začetka in konca obvestili do 18. junija.

Pouk in vse ostale dejavnosti bodo potekale na Osnovni šoli Alojzija Šuštarja, udeleženci in udeleženke pa bodo prenočevali v Jegličevem dijaškem domu.

Cena za udeležbo je 230 € in vključuje organizacijo in izvajanje dejavnosti po programu, pripomočke, varstvo in animacijo, bivanje v Jegličevem dijaškem domu, polni penzion in nezgodno zavarovanje. Cena programa je enotna. Po prejemu popolne prijave na domači naslov prejmete položnico za plačilo prijavnine, ki znaša 20 % celotne cene. V primeru odjave in/ali neudeležbe prijavnine ne vračamo. Za več udeležencev iz iste družine nudimo popust.

Prijave zbiramo do 3. junija 2018 oziroma do zapolnitve mest.

Več informacij na pjs@stanislav.si ali 031 708 313.

Program

Program jezikovne šole pripravljajo učitelji in animatorji. Vsak dan bo na urniku šest ur angleščine po skupinah, ki jih bomo oblikovali na podlagi uvrstitvenega testa. Dopoldanske štiri ure bodo vodili učitelji, popoldanski uri pa animatorji. Pri izvedbi programa bo sodeloval tudi zavodski kaplan.

Preostali čas bo namenjen udejstvovanju v različnih delavnicah, skupinskim aktivnostim in druženju. Udeleženci in udeleženke bodo lahko sami izbirali med ponujenimi delavnicami, med katerimi bo vedno na voljo tudi kakšna v angleškem jeziku, prav tako pa bosta ponovno organizirani tudi delavnici ruščine in latinščine, ki ju vodita profesor in profesorica Škofijske klasične gimnazije. Sicer pa animatorji tudi letos obljubljajo, da bodo poskrbeli za zanimive popoldneve in večere.

Udeleženci jezikovne šole bodo ob koncu prejeli potrdilo o udeležbi, pisali pa bodo tudi zaključni test, ki služi kot povratna informacija o napredku.

Video utrinek

Zloženka

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.