17. poletna jezikovna šola

V Zavodu sv. Stanislava bomo med 3. in 9. julijem 2017 organizirali že 17. poletno jezikovno šolo, ki je namenjena osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki bodo v letošnjem šolskem letu končali 6., 7., 8. ali 9. razred in bi radi utrdili in nadgradili svoje znanje angleškega jezika.

Končali smo z zbiranjem prijav.

Osnovne informacije

Jezikovna šola se bo pričela v ponedeljek, 3. julija, ob 16.15 z zbiranjem in se končala v nedeljo, 9. julija, ob 16.00.

Pouk in vse ostale dejavnosti bodo potekale na Osnovni šoli Alojzija Šuštarja, udeleženci in udeleženke pa bodo prenočevali v Jegličevem dijaškem domu.

Pouk bo potekal v skupinah, oblikovanih na podlagi uvrstitvenega testa ob začetku.

Cena za udeležbo na jezikovni šoli je 230 € in vključuje organizacijo in izvajanje dejavnosti po programu, pripomočke, varstvo in animacijo, bivanje v Jegličevem dijaškem domu, polni penzion, nezgodno zavarovanje. Za več udeležencev iz iste družine nudimo popust.

Več informacij na pjs@stanislav.si ali 01 58 22 164.

Program

Program jezikovne šole pripravljajo učitelji in animatorji ter dve študentki jezikov iz Škotske.

Vsak dan bo na urniku 6 šolskih ur angleščine (4 ure z učitelji, 2 uri z animatorji), preostali čas pa bo namenjen udejstvovanju v različnih delavnicah, skupinskim aktivnostim in druženju.

Udeleženci in udeleženke bodo lahko sami izbirali med ponujenimi delavnicami, med katerimi bo vedno na voljo tudi kakšna v angleškem jeziku.

Delavnice v lanskem letu: znamenitosti Velike Britanije, Charles Rennie Mackintosh, ruščina, latinščina, inteligence, robotika, florball, origami, šivanje nahrbtnika, peka torte s pisanjem recepta v angleščini, ples, petje …  Za letošnje delavnice in skupinske aktivnosti animatorji obljubljajo nekaj novosti.

Utrinki iz leta 2016

© 2016 Zavod sv. Stanislava.