Utrinki in obvestila

Športno srečanje Vzhod – Zahod

Skupina za šport je v ponedeljek, 5. 3. 2018, organizirala turnir VZHOD-ZAHOD, ali po ŠD JFG-jevsko BOJ ZA KURO; študenti iz vzhodnega dela Slovenije so tekmovali proti študentom iz zahoda.

Natečaj FOTOVIZIJE 2018

Javni sklad RS za kulturne dejavnosti organizira Festival Vizije – Festival mladinske kulture. Namen festivala je prikazati in nagraditi najbolj kakovostno mladinsko ustvarjalnost. Likovni del...   Več

Razpis za projektno delovno mesto

Zavod sv. Stanislava razpisuje prosto projektno delovno mesto v okviru razpisa Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport za izbor operacij: »Prva zaposlitev: Pomočnik vzgojitelja sem 2017–2018«. V primeru uspešnega kandidiranja na razpisu ministrstva bo zavod podpisal pogodbo z izbranim kandidatom (ali kandidati) za polni delovni čas od 1. 6. 2018 do 31. 10. 2018. Po izteku sofinanciranega programa bo zavod z izbranimi kandidati podpisal novo pogodbo vsaj do 30. 11. 2018.

Študiraš v Ljubljani?

V Študentskem domu Janeza Frančiška Gnidovca v Zavodu sv. Stanislava v Ljubljani se je ob koncu prvega semestra sprostilo nekaj mest za študente in študentke. Prav tako že zbiramo prošnje za bivanje v študijskem letu 2018/19.

Prijeten občutek skupnosti

Med tujimi študenti, ki bivajo v našem študentskem domu, je bil v prvem semestru tudi Anglež Paul O'Neill (fotografija je iz brucovanja; Paul je drugi iz leve strani), ki je na Ekonomski fakulteti študiral marketing. Paul, ki veliko potuje, zdaj študij nadaljuje na Kitajskem; preden je odšel, pa smo mu zastavili nekaj vprašanj.

Od izpitov si vzemi doPUST!

Žive barve, kreacije kombinacij tradicionalno/zgodovinskega in modernosti ter vsekakor eleganca so poosebljali interni dogodek, organiziran trinajstega februarja v študentskem domu. Ne, nikakor ni govora o modni reviji, marveč o študentskem pustovanju, ki po trdovratnem učenju v izpitnem obdobju že vrsto let sproščujoče vpliva na stanovalce in stanovalke našega doma.

  • ŠTUDENTSKI DOM J. F. GNIDOVCA
    studentski.dom@stanislav.si
    Ravnateljica: (01) 58 22 300
    Tajništvo: (01) 58 22 165

© 2016 Zavod sv. Stanislava.