Na informativni dan v Jegličev dijaški dom

Ker bo informativni dan v Jegličevem dijaškem domu potekal skupaj s Škofijsko klasično gimnazijo, je tukaj še nekaj specifičnih informacij.

Vsi, ki vas zanima vpis v Jegličev dijaški dom, si lahko že pred informativnima dnevoma ogledate 3D posnetek našega doma, sob, jedilnice, skupnega prostora, kapele, telovadnice … Povezavo najdete na spletni strani Jegličevega dijaškega doma ali na posebni strani, kjer so zbrane vse informacije glede vpisa .

Na YouTubu si lahko ogledate tudi posnetek pogovornega večera z dijaki in zaposlenimi v dijaškem domu, ki smo ga izvedli v okviru dnevov odprtih vrat.

V petek in soboto, 12. in 13. februarja 2021, bodo informativni dnevi potekali v živo (v petek ob 9.00 in 15.00 ter v soboto ob 9.00). Preko ZOOM POVEZAVE se boste lahko priključili skupni predstavitvi Škofijske klasične gimnazije ter Jegličevega dijaškega doma; tam boste lahko v posebnem “breakout room” oz. sobi postavili kakšno vprašanje in poklepetali z vzgojiteljem in/ali domskimi dijaki.

V petek ob 15.00 najdete vzgojitelja, ki mu lahko postavite vprašanja, povezana z dijaškim domom, v sobi 12, domske dijake pa v sobi 13.

Na voljo pa je tudi poseben interaktivni video, kjer obiskovalce po dijaškem domu popeljaljejo kar naši dijaki.

Vljudno vabljeni!

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content