Delam, da (pre)živim

V okviru Socialnega tedna, ki ga pripravlja Socialna akademija in ki letos nosi naslov Delam, da (pre)živim, bomo v Zavodu sv. Stanislava pripravili tri dogodke.

V ponedeljek, 2. oktobra, ob 17.30 vabljeni v dvorano Matije Tomca na delavnico Celostno spremljanje mladostnikov s poudarkom na poklicnem spremljanju mladostnikov. Vabljeni starši, dijaki, vzgojitelji in učitelji.

V sredo, 4. oktobra, ob 14.00 v knjižnici organiziramo okroglo mizo z naslovom Trg dela in mladi danes. Skupaj z gosti se bomo pogovarjali o zelo aktualni temi zaposlovanja mladih. Na okrogli mizi bosta sodelovala Andrej P. Škraba, ustanovitelj spletne strani Astra.si (brezplačne inštrukcije matematike) in odgovoren za marketing pri podjetju EK Water Blocks, ter Matej Cepin, direktor Socialne akademije in idejni vodja projekta Inkubator 4.0. Dogodek pripravlja Škofijska strela.

V četrtek, 5. oktobra, ob 14.30 pa povabljeni v knjižnico vsi, ki vas zanima študij v tujini. Predstavniki agencije Integral Izobraževalni Programi nam bodo predstavili možnosti študija v tujini ter prednosti, ki jih lahko izkoristimo državljani Evropske Unije.

Več informacij o Socialnem tednudrugih dogodkih, ki bodo v okviru tedna še potekali, in poslanica.

 

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.