Zakon o dohodnini omogoča davčnim zavezancem, da sami odločate, komu boste namenili do 1-odstotni delež odmerjene dohodnine, ki ga država namenja za donacije ustanovam, ki so na seznamu upravičencev. Davčni zavezanci lahko torej del dohodnine, ki ga od vas v vsakem primeru vzame država in ne pomeni nikakršne dodatne davčne obremenitve, preusmerite v donacijsko podporo upravičenim organizacijam. Med upravičenci je tudi Zavod sv. Stanislava (dav. št. 13707787).

Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na naslovu: [email protected].

Obrazec za namenitev dela dohodnine – pdf

eDavki – Namenitev dela dohodnine za donacije – obrazci

Na spletni strani edavki lahko preko povezave preverite, komu ste namenili donacijo iz dohodnine in v kakšnem znesku. Podatek je viden samo vam.

Če se do sedaj še niste odločili za namenitev dela dohodnine, lahko to storite kadarkoli. Prav tako lahko vedno spremenite svojo odločitev.

Vaša odločitev bo pripomogla, da bomo v Zavodu sv. Stanislava lahko še naprej razvijali različne šolske in obšolske dejavnosti, s katerimi bogatimo vzgojno-izobraževalni proces otrok in mladih na Škofijski klasični gimnaziji, v Jegličevem dijaškem domu, Osnovni šoli Alojzija Šuštarja, glasbeni šoli ter v Vrtcu Dobrega pastirja. Z vašo pomočjo bomo otrokom in mladim lahko omogočili čim bolj celostni osebnostni razvoj.

Vaša odločitev za vas ne predstavlja nobene dodatne finančne obremenitve.

Iskreno se zahvaljujemo vsem, ki ste donacijo iz dohodnine že namenili za naš zavod.

 

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content