Interes za izvajanje pripravništva na področju vzgoje in izobraževanja

Vrtec Dobrega pastirja, Osnovna šola Alojzija Šuštarja, Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava želijo izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu MIZŠ za pripravniška mesta na področju vzgoje in izobraževanja 2022/23, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

Vse podrobnejše informacije glede razpisa so objavljene na spletni strani ministrstva 

Enote Zavoda sv. Stanislava so posebej zainteresirane za sodelovanje z vzgojitelji predšolskih otrok – pomočniki vzgojitelja (razpisni sklop A) ter učitelji razrednega pouka in svetovalnimi delavci v osnovni šoli, učitelji matematike, fizike in informatike v gimnaziji ter vzgojitelji v dijaškem domu (razpisni sklop C). Lahko se predstavijo tudi kandidati drugih profilov, vključenih v razpis ministrstva.  

Svoje predstavitve z življenjepisom, motivacijskim pismom, v katerem pojasnite svoj interes za opravljanje pripravništva v Zavodu sv. Stanislava, in dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev čim prej pošljite na elektronski naslov [email protected] z zadevo PRIPRAVNIŠTVO – področje opravljanja pripravništva 

Za podrobnejše informacije glede možnosti opravljanja pripravništva v Zavodu sv. Stanislava se lahko obrnete na navedeni elektronski naslov ali telefonsko številko 01 58 22 151 (Irena Jamnik).   

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content