Poletna šola violine

Prof. Gorjan Košuta, ki sicer violino poučuje tudi na ljubljanski Akademiji za glasbo, sam pa poustvarja v različnih zasedbah, med katerimi velja izpostaviti znameniti Arcadia Trio, bo med 25. avgustom in 2. septembrom v Zavodu sv. Stanislava izvedel poletno šolo za mlade violiniste.

Mojstrske tečaje violine sicer prof. Košuta redno izvaja v Sloveniji, Avstriji, Grčiji, Južni Koreji in ZDA. V veselje in ponos nam je, da bo za izpopolnjevanje mladih glasbenikov tokrat skrbel tudi v prostorih Zavoda sv. Stanislava.

Aktivna udeležba na poletni šoli je namenjena študentom, srednješolcem in izbranim učencem glasbenih šol. Vsak udeleženec bo prejel 4 ure pouka. Poletna šola se bo zaključila s koncertom udeležencev v nedeljo, 2. septembra, ob 11h. Kotizacija za udeležbo na poletni šoli znaša 250 €.

Zainteresirani kandidati se lahko do 10. avgusta prijavijo na elektronski naslov: gorjan.kosuta@gmail.com. V sporočilu naj navedejo ob imenu in priimku tudi kontaktne podatke, telefonsko številko in naslov ter zapišejo še program, po katerem se izobražujejo.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.