Razmišljaš o tem, kaj so tvoji talenti in darovi? Jih razvijaš? Si želiš nekaj več? Kaj pa tvoja poklicna pot, že veš kako naprej? Pridi na pogovor in skupaj raziščimo možnosti. Možnosti za pogovor imate med glavnimi odmor, pred in po pouku, zato je najbolje, da si rezervirate termin po telefonu ali se pridete dogovorit v času razgovorov:

01 58 22 144 ali po e-mailu: [email protected]

Uporabne spletne strani: dijaški.net , razpis za vpis, kam in kako, štipendije.

 

Dan odprtih vrat Inštituta Jožef Stefan

Dan odprtih vrat Inštituta Jožef Stefan bo potekal v soboto, 23. marca 2024 med 9. in 14. uro.

Fakulteta za varnostne vede – Študent za en dan

Na Fakulteti za varnostne vede za zainteresirane dijake organizirajo dogodek »Študent za en dan«, v okviru katerega se bodo lahko dijaki priključili predavanjem, ki bodo sicer potekala za študente Fakultete za varnostne vede. Na ta način bodo dijaki lahko začutili vzdušje na fakulteti ter podrobneje spoznali posamezna področja.

Predstavitve študijskih programov in poklicev

Dijake spodbujamo k spremljanju projekta Pro-Mind, v okviru katerega so organizirane številne predstavitve študijskih programov na daljavo.

Štiridneven dostop do 61 predstavitev študijskih programov

V času informativnih dni (od petka, 16. 2. 2024, do vključno ponedeljka, 19. 2. 2024, do 22.00) si bo na spletu mogoče ogledati posnetke vseh predstavitev študijskih programov, ki so bile za dijake v tem šolskem letu pripravljene v okviru projekta Pro-Mind.

popestrimo solo

 

Nataša Hanuna

01 58 22 144
[email protected]

 

mizslogo

logo-eu

 

 

Save

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content