Vpis novih učencev za šolsko leto 2023/24

Vpis novo sprejetih učencev v program glasba in vpis v program glasbena pripravnica bo potekal v četrtek, 8. junija, in v petek, 9. junija 2023, od 8.00 do 10.00 in od 16.00 do 18.00 v Meršolovem atriju in tajništvu glasbene šole.

Zlato in tri srebrna odličja na mednarodnem glasbenem odru

Tekmovalna zagnanost v glasbeni šoli se nadaljuje. Na mednarodnem glasbenem tekmovanju Bolero v Muti sta si z odlično izvajanim tekmovalnim programom učenca flavte Lili...   Read More

Pesem mladega srca – letni koncert zborov in orkestrov Zavoda sv. Stanislava

14. maja 2023 so se zbori in orkestra Zavoda sv. Stanislava tradicionalno predstavili na odru Gallusove dvorane Cankarjevega doma. Publika v razprodani dvorani je na 28. letnem koncertu prisluhnila raznolikemu in razgibanemu programu pod naslovom "Pesem mladega srca".

Predstavitev instrumentov v osnovni šoli

Naši učenci so se v četrtek svojim vrstnikom prve triade osnovne šole predstavili z inštrumenti, ki se jih v učijo v glasbeni šoli. Tako smo imeli priložnost spoznati, kako izpod že mojstrskih prstov zazvenijo kitara, violončelo, flavta, harmonika, violina, kljunasta flavta in klavir.

Seminar za učence violine

V petek, 12. 5., smo na naši glasbeni šoli organizirali interni seminar za naše učence violine in viole. Letos smo k sodelovanju povabili našega nekdanjega dolgoletnega ravnatelja prof. Draga Arka. 

Koncert učiteljev

Sinoči, 10. maja 2023, smo prisluhnili prvemu koncertu učiteljev naše glasbene šole.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content