Tajništvo glasbene šole med poletnimi počitnicami

Od 12. julija do 19. avgusta ni uradnih ur. Za informacije in vprašanja pišite na elektronski naslov: [email protected].

Veselo na počitnice! – zaključni koncert učencev glasbene šole

18. junija smo koncertno šolsko leto zaključili z dogodkom, ki smo ga poimenovali Veselo na počitnice. Po nekaj letih nam je bilo vreme tokrat naklonjeno zato smo koncert izvedli v gimnazijskem atriju.

Zaključek šolskega leta v glasbeni šoli

S sveto mašo ob 14. uri in razdelitvijo spričeval po njej smo v ponedeljek, 24. 6., v Glasbeni šoli Matije Tomca zaključili šolsko leto.

Pevski kvartet v oddaji Obzorja duha

V nedeljo, 9. junija 2024, se je v oddaji Obzorja duha na prvem programu TV Slovenija predstavil kvartet učencev petja: Zala Kotar – sopran, Sara Trobiš – mezzosopran, Jurij Weiss – tenor in Jakob Štih – bariton iz razreda Barbare Tišler.

Mlada pianista odlična na mednarodnem odru

Sara Sofia Niemelä in Alexander Plantarič, učenca klavirja v razredu Mateje Valič Presetnik, sta v poletnem delu mednarodnega tekmovanja World Open Music Competition v svojih kategorijah prejela prvo nagrado.

Zaključni pevski recital Filipa Suhadolca

V torek, 4. junija 2024, se je učenec solopetja Filip Suhadolc predstavil na zaključnem pevskem recitalu, s katerim je sklenil sedemletno šolanje na Glasbeni šoli Matije Tomca. 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content