Sprejemni preizkusi za vpis novih učencev v glasbeno šolo Matije Tomca

Sprejemni preizkusi za učence, ki se bodo v šolskem letu 2024/25 prvič vpisali v našo glasbeno šolo, bodo potekali od četrtka, 16. maja, do sobote, 18. maja 2024. Če v rednih terminih ne morete priti, je na voljo še dodaten termin v torek, 21. maja 2024. Spletna prijava je odprta.

Vpis novih učencev v program ples–balet, plesno pripravnico in baletni vrtec

Sprejemni preizkus za učence baleta bo potekal v soboto, 18. maja 2024. Spletna prijava je odprta. Vpis v program plesna pripravnica in baletni vrtec se opravi brez sprejemnega preizkusa.

Koncert učiteljev glasbene šole

V sredo, 15. maja 2024, smo v cerkvi sv. Stanislava in Dvorani Matije Tomca prisluhnili koncertu, kjer so zaigrali in zapeli naši učitelji.

Slavnostni koncert ob 30-letnici ponovnega delovanja Zavoda sv. Stanislava

V nedeljo, 12. maja 2024, je bil v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma dvakrat izveden slavnostni koncert, s katerim smo v Zavodu sv. Stanislava obeležili 30-letnico ponovnega delovanja. Zbori in orkestra Zavoda sv. Stanislava z gosti so izvajali glasbo Jožeta Privška in kantato CARMINA BURANA Carla Orffa.

Dan odprtih vrat v Glasbeni šoli Matije Tomca

V soboto, 20. aprila 2024, smo odprli vrata naše glasbene šole in vam jo od blizu predstavili. Otroci in starši so lahko pokukali v naše učilnice in prisostvovali pouku.

Poletna šola za violino – prof. Gorjan Košuta

Poletna šola za violino bo potekala med 15. in 24. avgustom 2024 v Glasbeni šoli Matije Tomca v Zavodu sv. Stanislava. Aktivna udeležba na poletni šoli je namenjena študentom, srednješolcem in v avdiciji izbranim učencem glasbenih šol.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content