Virtualni ogled stalne zbirke Kregarjevih del

V jubilejnem Kregarjevem letu, ko se spominjamo 50-letnice smrti slikarja Staneta Kregarja (1905-1973), smo pripravili virtualni ogled stalne zbirke njegovih del.

Predstavitev Kregarjevega sakralnega slikarstva

V jubilejnem Kregarjevem letu smo na hodniku levo od vhoda v zavodsko cerkev pripravili manjšo predstavitev sakralnega opusa Staneta Kregarja.

Literarni natečaj Domačih vaj v Kregarjevem letu

V letošnjem letu, ko se spominjamo 50-letnice smrti slikarja in duhovnika Staneta Kregarja (1905-1973), vas uredništvo Domačih vaj vabi k sodelovanju na literarnem natečaju "V odkrivanju neznanih barv srca".

Spominska razstava Vinka Hlebša

Ob začetku novega koledarskega leta in ob 80. obletnici slikarjevega rojstva vabimo na ogled razstave "Med realnostjo in iluzijo" Vinka Hlebša.

Kregarjevo leto

V letu 2023 se spominjamo 50-letnice smrti slikarja in duhovnika Staneta Kregarja (1905–1973) in 30-letnice Galerije Staneta Kregarja, zato bomo v zavodu letošnje leto zaznamovali kot Kregarjevo leto.

Srečanja s Plečnikom

Ob zaključku Plečnikovega leta so nas mladi arhitekti, alumni Škofijske klasične gimnazije, navdušili z odlično izpeljanim dogodkom: fotografsko razstavo in okroglo mizo "Srečanja s Plečnikom".

KOLEDAR PRIREDITEV V ZAVODU

FOTOGALERIJA

Save

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content