Odprtje dijaške razstave in predstavitev Domačih vaj

Ob bližajočem se zaključku pouka smo v Kregarjevem atriju odprli razstavo likovnih izdelkov dijakov ŠKG in predstavili literarni zbornik Domače vaje.

Razstava o Nikolaju Koperniku

V sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Poljske v Republiki Sloveniji vas vabimo na ogled dokumentarne razstave Nikolaj Kopernik – Romanje k zvezdam, posvečene življenju in delu poljskega astronoma.

Razstava alumnov ob 30-letnici ŠKG

V jubilejnem letu, ob 30-letnici ponovnega delovanja Zavoda sv. Stanislava, je od 24. aprila do konca maja v Kregarjevem in Meršolovem atriju na ogled drugi del razstave alumnov Škofijske klasične gimnazije.

Kregarjeva razstava v Galeriji Prešernovih nagrajencev

V Galeriji Prešernovih nagrajencev v Kranju je od 17. aprila do 15. junija na ogled razstava abstraktnih del Staneta Kregarja, za katero smo nekaj del posodili tudi iz zavodske stalne zbirke.

Razstava o škofu dr. Andreju Karlinu

V atriju pred zavodsko cerkvijo je na ogled priložnostna razstava o dr. Andreju Karlinu (1857–1933), duhovniku in škofu, ki je zaznamoval tri škofije in ki je nekaj let po koncu prve svetovne vojne tudi vodil Zavod sv. Stanislava.

Velikonočno voščilo

On pa je bil ranjen zaradi naših prestopkov, strt zaradi naših krivd. Kazen za naš mir je padla nanj, po njegovih ranah smo bili ozdravljeni. (Iz 53,5)

Stalna zbirka kregarjevih del

je na ogled po dogovoru

[email protected]

 

ZAČASNE RAZSTAVE

so na ogled vsak dan 8h–20h.

 

KOLEDAR PRIREDITEV V ZAVODU

FOTOGALERIJA

Save

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content