Adventni sejem

V petek, 26. novembra, je v prijetnem vzdušju potekal tradicionalni dobrodelni adventni sejem.

Spletna razstava na temo štirih elementov

Slike, risbe in fotografije smo prikazali na video projekciji na slavnostni akademiji in jih vsebinsko povezali z recitacijami, glasbo in plesom. Vabljeni, da si likovna dela ogledate tudi na tej spletni razstavi.

Adventne delavnice

V četrtek, 11. 11., na hišni praznik, so potekale adventne delavnice v nižjih razredih. Kot vsako leto so bili otroci sila ustvarjalni.

»V žarišču sozvočja« ob srebrnem jubileju glasbene šole

V Zavodu sv. Stanislava smo god hišnega zavetnika v letu 2021 praznovali 11. novembra. Sestavni deli praznovanja so bili taki, kot smo jih navajeni – celonočno češčenje, slovesna maša in slavnostna akademija –, njihovo izvedbo pa so tudi letos močno zaznamovale koronske okoliščine. Akademijo, na kateri je bil slavnostni govornik glasbenik mag. Ivan Florjanc, so zasnovali in organizirali v Glasbeni šoli v Zavodu sv. Stanislava, ki praznuje 25 let svojega delovanja.

Slavnostni koncert ob godu sv. Stanislava

V sklopu praznovanja godu zavodskega zavetnika sv. Stanislava Kostke smo v torek, 9. novembra 2021, prisluhnili koncertu učencev Glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava. Koncert je mlade glasbenike, njihove mentorje in prijazno občinstvo združil v dvorani Matije Tomca. Neposreden prenos koncerta pa je omogočil, da smo ga lahko spremljali tudi na daljavo, iz naših domov.

Kostanjev piknik za prvošolce

V petek, 5. novembra, so prvošolci imeli kostanjev piknik v učilnici v naravi. Zakurili so ogenj, na katerem so spekli kostanj in se posladkali...   Read More

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.