Športni dan

Minil je lep predpočitniški dan – malce neobičajen zimski športni dan. Otroci niso smučali, drsali ali tekli na smučeh, so se pa nahodili in naklepetali "v živo" in se naužili svežega zraka.

Pust(ovanje)

Pustni torek je bil na naši šoli tudi letos zelo pisan. Skozi šolska vrata so zjutraj vstopili gasilci, princeske, bojevniki, indijanke, klovni in še veliko drugih izvirnih pustnih mask.

Učenci flavte se predstavijo z glasbeno zgodbo Žirafa Jafa

Za popestritev pouka glasbene šole na daljavo je učiteljica flavte Annemarie Glavič s svojimi učenci posnela simpatično glasbeno zgodbo o žirafi Jafi.

Poustvarjanje v duhu kulturnega praznika

V zadnjem tednu pred ponovnim prihodom v šolo (v tednu kulturnega praznika) so četrtošolci poustvarjali na tematiko Povodnega moža s senčnim gledališčem. Nastalo je...   Read More

Ustvarjalnost med šolanjem na daljavo

V dneh šolanja na daljavo so učenci zelo ustvarjalni. V 4. razredih so (med drugim) risali avtoportrete ... Jih prepoznate?

Druga nagrada Leonarda Koloniča in Neže Sušnik na mednarodnem klavirskem tekmovanju v Španiji

Učenca glasbene in osnovne šole v Zavodu sv. Stanislava Leonard Kolonič in Neža Sušnik sta na Mednarodnem klavirskem tekmovanju Centra Franz Liszt v La Nucii (Španija), ki je od 11. do 15. januarja potekalo na spletu, dosegla odlično drugo nagrado.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.