Zaradi negotovih razmer je bila sprejeta odločitev, da Poletni jezikovni teden angleškega jezika v letu 2020 žal ne bo izveden. 

Veselimo se ponovnega srečanja z vami v juliju 2021.

 

20. poletni jezikovni teden angleškega jezika

V Zavodu sv. Stanislava bomo med 6. in 12. julijem 2020 organizirali 20. poletni jezikovni teden angleškega jezika, ki je namenjen osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki bodo v letošnjem šolskem letu končali 6., 7., 8. ali 9. razred osnovne šole.

Osnovne informacije

Jezikovna šola se bo pričela v ponedeljek, 6. julija, popoldne in se končala v nedeljo, 12. julija, z zaključno mašo v angleščini.

Vse dejavnosti bodo potekale v klimatiziranih prostorih Osnovne šole Alojzija Šuštarja, udeleženci in udeleženke pa bodo prenočevali v Jegličevem dijaškem domu.

Cena za udeležbo je 230 € in vključuje organizacijo in izvajanje dejavnosti po programu, pripomočke, varstvo in animacijo, bivanje v Jegličevem dijaškem domu, polni penzion in nezgodno zavarovanje. Cena programa je enotna, doplačil ni in udeleženci ne potrebujejo žepnine. Po prejemu pisne prijave vam pošljemo položnico za plačilo prijavnine, ki znaša 20 % celotnega zneska. Preostali znesek se poravna do pričetka Poletnega jezikovnega tedna. V primeru odjave in/ali neudeležbe se prijavnina ne vrne. Če se udeleženec zaradi kasnejšega prihoda, predčasnega odhoda ali iz drugih razlogov dela programa ne udeleži, plača celoten znesek.

Prijave zbiramo do 8. junija 2020 oziroma do zapolnitve mest.

Več informacij na [email protected] ali 01 582 21 51.

Program

Program jezikovne šole pripravljajo učitelji in animatorji. Vsak dan bo na urniku šest ur angleščine po skupinah, ki jih bomo oblikovali na podlagi uvrstitvenega testa. Dopoldanske štiri ure bodo vodili učitelji, popoldanski uri pa animatorji. Pri izvedbi programa bo sodeloval tudi zavodski kaplan.

Preostali čas bo namenjen udejstvovanju v različnih delavnicah, skupinskim aktivnostim in druženju. Animatorji tudi letos obljubljajo, da bodo poskrbeli za zanimive popoldneve in večere.

Udeleženci jezikovne šole bodo ob koncu prejeli potrdilo o udeležbi, pisali pa bodo tudi zaključni test, ki služi kot povratna informacija o napredku.

Predstavitvena zloženka

Video utrinek

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.