23. poletni jezikovni teden angleškega jezika

Z veseljem napovedujemo nov poletni jezikovni teden v Zavodu sv. Stanislava. Tako bomo med 7. in 13. julijem 2024 organizirali poletni jezikovni teden angleškega jezika, ki je namenjen osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki v tem šolskem letu obiskujejo 6., 7., 8. ali 9. razred osnovne šole.

Osnovne informacije

Jezikovni teden se prične v nedeljo, 7. julija, popoldne in konča v soboto, 13. julija, z zaključno mašo v angleščini. Število prijav je omejeno.

Vse dejavnosti bodo potekale v prostorih Osnovne šole Alojzija Šuštarja in v zelenem parku našega zavoda. Udeleženci in udeleženke bodo prenočevali v Jegličevem dijaškem domu.

Spletna prijavnica je dostopna TUKAJ.

Cena za udeležbo je 325 € in vključuje organizacijo in izvajanje dejavnosti po programu, pripomočke, varstvo in animacijo, bivanje s polnim penzionom in nezgodno zavarovanje. Cena programa je enotna, doplačil ni in udeleženci ne potrebujejo žepnine.

Po prejemu prijave prejmete položnico za plačilo prijavnine, ki znaša 20 % celotnega zneska. Preostali znesek se poravna do pričetka Poletnega jezikovnega tedna.

Prijave bomo zbirali do 23. junija oziroma do zapolnitve mest.

Več informacij na [email protected] ali 01 58 22 166 (organizacija) in 01 58 22 144 (vsebinsko).

Program

Program jezikovne šole pripravljajo učitelji in animatorji. Vsak dan bodo dopoldne na urniku štiri ure angleščine po skupinah, oblikovanih po starosti. Vodili jih bodo učitelji v kombinaciji z animatorji. Velik poudarek bo na konverzaciji.

Popoldanski čas bo namenjen udejstvovanju v različnih ustvarjalnih, športnih, kuharskih, skavtskih … delavnicah. Tudi delavnice bodo potekale v angleškem jeziku. Večerni del bo namenjen zanimivim skupinskim aktivnostim, ves čas programa pa bo prisoten tudi zavodski kaplan.

Udeleženci jezikovne šole bodo ob koncu prejeli potrdilo o udeležbi.

Video utrinek

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content