20. poletni jezikovni teden angleškega jezika

V Zavodu sv. Stanislava bi med 16. in 20. avgustom 2020 organizirali 20. poletni jezikovni teden angleškega jezika, ki je namenjen osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki bodo v letošnjem šolskem letu končali 6., 7., 8. ali 9. razred osnovne šole. Prosimo vse, ki bi se nam radi pridružili, da se čim prej prijavite, da bomo lažje načrtovali in se odločili, če bomo poletni teden sploh izvedli.

Osnovne informacije

Jezikovni teden bi se pričel v nedeljo, 16. avgusta, popoldne in se končal v četrtek, 20. avgusta, z zaključno mašo v angleščini.

Vse dejavnosti bodo potekale v klimatiziranih prostorih Osnovne šole Alojzija Šuštarja, udeleženci in udeleženke pa bodo prenočevali v Jegličevem dijaškem domu.

 

Prijave zbiramo do 30. maja 2020.

Več informacij na pjt@stanislav.si ali 01 582 21 51.

Program

Program jezikovnega tedna pripravljajo učitelji in animatorji. Vsak dan bo na urniku šest ur angleščine po skupinah, ki jih bomo oblikovali na podlagi uvrstitvenega testa. Dopoldanske štiri ure bodo vodili učitelji, popoldanski uri pa animatorji. Pri izvedbi programa bo sodeloval tudi zavodski kaplan.

Preostali čas bo namenjen udejstvovanju v različnih delavnicah, skupinskim aktivnostim in druženju. Animatorji tudi letos obljubljajo, da bodo poskrbeli za zanimive popoldneve in večere.

Udeleženci jezikovnega tedna bodo ob koncu prejeli potrdilo o udeležbi, pisali pa bodo tudi zaključni test, ki služi kot povratna informacija o napredku.

Predstavitvena zloženka

Video utrinek

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.