20. poletni jezikovni teden angleškega jezika

Potem ko smo zaradi neugodne epidemiološke situacije morali odpovedati poletni jezikovni teden v preteklem letu, se v Zavodu sv. Stanislava intenzivno pripravljamo na izvedbo v času letošnjih poletnih počitnic.

Če bodo razmere to dopuščale, bomo tako med 4. in 10. julijem 2021 organizirali 20. poletni jezikovni teden angleškega jezika, ki je namenjen osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki bodo v letošnjem šolskem letu končali 6., 7., 8. ali 9. razred osnovne šole.

Osnovne informacije

Načrtujemo, da se jezikovni teden prične v nedeljo, 4. julija, popoldne in se konča v soboto, 10. julija, z zaključno mašo v angleščini. Zaradi varnosti vseh udeležencev bo število prijav letos omejeno na 84.

Vse dejavnosti bodo potekale v klimatiziranih prostorih Osnovne šole Alojzija Šuštarja in v zelenem parku našega zavoda. Udeleženci in udeleženke pa bodo prenočevali v Jegličevem dijaškem domu. Če bivanje ne bo možno, bodo dejavnosti potekale samo čez dan.

Prijava je mogoča preko spletne prijavnice.

Cena za udeležbo je 230 € in vključuje organizacijo in izvajanje dejavnosti po programu, pripomočke, varstvo in animacijo, bivanje v Jegličevem dijaškem domu, polni penzion in nezgodno zavarovanje. Cena programa je enotna, doplačil ni in udeleženci ne potrebujejo žepnine. V primeru spremembe programa bomo prilagodili tudi ceno.

Po prejemu prijave prejmete položnico za plačilo prijavnine, ki znaša 20 % celotnega zneska. Preostali znesek se poravna do pričetka Poletnega jezikovnega tedna.

Prijave bomo zbirali do 20. junija oziroma do zapolnitve mest.

Več informacij na [email protected] ali 01 58 22 202.

Program

Program jezikovne šole pripravljajo učitelji in animatorji. Vsak dan bodo dopoldne na urniku štiri ure angleščine po skupinah, ki bodo letos oblikovane po starosti. Vodili jih bodo učitelji v kombinaciji z animatorji. Velik poudarek bo na konverzaciji. 

Popoldanski čas bo namenjen udejstvovanju v različnih ustvarjalnih, športnih, kuharskih, skavtskih … delavnicah. Tudi delavnice bodo potekale v angleškem jeziku. Večerni del bo namenjen zanimivim skupinskim aktivnostim, prilagojenim korona razmeram.

Ves čas bo programa bo prisoten tudi zavodski kaplan.

Udeleženci jezikovne šole bodo ob koncu prejeli potrdilo o udeležbi.

Video utrinek

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.