Zavod sv. Stanislava
Štula 23
1210 Ljubljana Šentvid

mat. št.: 5699827000

ID za DDV: SI13707787

IBAN SI56 0292 2001 3951 214 (odprt pri NLB d. d., Trg republike 2, 1520 Ljubljana)
SWIFT oz. BIC: LJBASI2X

Za informacije v zvezi z donacijami za konkretne projekte se obrnite na ekonoma g. Filipa Ferenčaka, [email protected], 01/5822201.

Nekaj projektov, ki so trenutno v teku:

  • športna oprema v atriju dijaškega doma,
  • lesena varovalna ograja pri igrišču osnovne šole,
  • sončni kolektorji za toplo vodo na strehi vrtca,
  • fitnes na prostem v gimnaziji.

Sredstva za svoje delovanje zavod zaradi izvajanja javnih šolskih programov v veliki meri pridobiva iz državnega proračuna. Kot zasebna institucija, ki ne uživa povsem enakega položaja kot državne šole, pa moramo finančno precejšen zalogaj zagotavljati tudi sami. Del sredstev za delovanje zavod prejme s strani staršev otrok, ki se šolajo v zavodu. Da pa je mogoče zagotoviti uspešno delovanje z vsemi dodatnimi dejavnostmi ter da si lahko privoščimo to, da denar ni ovira pri vpisu otrok v katero izmed šol v zavodu, se moramo deloma zanašati na dobroto in naklonjenost različnih organizacij in posameznikov.

Izjemno hvaležni smo ustanoviteljici Ljubljanski nadškofiji, ki z materinsko skrbjo bdi nad zavodom in zagotavlja sredstva za vzdrževanje prostorov in potrebna obnovitvena dela. Naša hvaležnost pa je namenjena tudi vsem posameznikom, ki s svojimi darovi in molitveno podporo spremljajo delo zavoda.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content