SLOVENSKI OTROŠKI ZBOR 2023

(25. junij–1. julij 2023)

 

 

Spoštovani starši in dragi otroci,

vabimo vas, da se prijavite na Slovenski otroški zbor, ki bo potekal med 25. junijem in 1. julijem 2023 v prostorih Zavoda sv. Stanislava. Letos nanj vabimo tudi fante, ki so že mutirali (pojejo tenor ali bas) in obiskujejo 8. in 9. razred.

Slovenski otroški zbor je edinstvena priložnost za izpopolnitev pevskega znanja in druženje z vrstniki iz cele Slovenije in zamejstva. Letos pa bo vaša izkušnja še posebej dragocena, saj boste imeli priložnost sodelovati z Deškim zborom Adolf Fredrik (Adolf Fredrik’s Boys’ Choir) iz Stockholma pod vodstvom Tonyja Margete, ki bo v tem času gostoval pri nas. Fantje pojejo v zasedbi SATB. Načrtujemo tudi skupne koncerte in druženje.

Damijan Močnik, priznani skladatelj, dirigent in umetniški vodja Slovenskega otroškega zbora bo skupaj z ostalimi izkušenimi glasbenimi pedagogi poskrbel, da bomo lahko pričarali dva nepozabna koncerta.

 

  Prijavnica na avdicijo

 

Prijavnina na pevca znaša 295 €, v ceno pa je vključeno tudi bivanje s polnim penzionom, prevozi ter številne prostočasne dejavnosti. Več informacij o prijavnini boste prejeli po opravljeni avdiciji.

Prijave zbiramo do vključno 24. aprila 2023, o datumu avdicije boste obveščeni naknadno, potekala pa bo v prostorih Zavoda sv. Stanislava.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izpopolnitev svojega pevskega znanja in ustvarjanje nepozabnih glasbenih doživetij.

Lep pozdrav,

organizatorji Slovenskega otroškega zbora

Še nekaj posnetkov prejšnjih let

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content