SLOVENSKI OTROŠKI ZBOR 2020

(24.–30. junij 2020)

 

Priprave na Slovenski otroški zbor kljub situaciji s COVID-19 potekajo. Zaenkrat načrtujemo, da bomo projekt izpeljali v predvidenem roku, če ne, se bomo prilagodili in iskali drug termin. Z izpolnjeno prijavo izkažete interes, da se v letošnjem letu želite pridružiti projektu (kadarkoli že bo). Vsi, ki boste izkazali ta interes, boste tudi obveščeni o nadaljnjih korakih. Avdicije bodo letos tako gotovo izvedene na daljavo (na kakšen način, še izveste), za tiste pa, ki ste se SOZ-a v preteklih letih že udeležili, avdicij ne bo in vas bomo obravnavali kot sprejete.

V letošnjem letu na Slovenski otroški zbor vabimo vse otroke, stare od 10 do 15 let, ki se želijo v tednu intenzivnih pevskih vaj družiti z izvrstnimi pevci iz cele Slovenije in izpopolniti svoje pevsko znanje.

Tudi letos je umetniški vodja projekta, skladatelj in dirigent Damijan Močnik, pripravil za vas mnogo zanimivih skladb slovenskih in tujih skladateljev.

Teden bomo zaokrožili z zaključnim koncertom 30. junija 2020.

PRIJAVA

KAJ VSEBUJE PRIJAVA?
  • PRIJAVNICO, ki jo letos izpolnite elektronsko.
  • MNENJE ZBOROVODJE pridobite novi pevci in nam ga boste poslali, v kolikor bomo to od vas želeli.
DO KDAJ?
  • Razpis je odprt do 1. maja.

Ko boste zaključili elektronsko prijavo, boste po elektronski pošti dobili potrditveno sporočilo. To pomeni, da je prijava uspešna. Če tega elektronskega sporočila ne dobite, se obrnite na nas (soz@stanislav.si).

Starši se s prijavo otroka na avdicijo zavezujete, da bo otrok prisoten VES ČAS med 24. in 30. junijem.

Morebitnega predčasnega odhajanja iz projekta ne bomo dopuščali.

Prijavnina znaša 230,00 evrov.

Cena vključuje glasbeno-pedagoško delo s pevci, prehrano in bivanje v Zavodu sv. Stanislava ter prevoze. Več informacij v zvezi s plačilom prijavnine dobite, ko bo bomo bolj jasno vedeli, kako bo s časovnico in izvedbo.

Če ste v finančni stiski, lahko po elektronski pošti pošljete prošnjo za znižanje kotizacije s kratko obrazložitvijo vaše situacije. Komisija bo vloge pregledala, odločitev pa vam bomo sporočili na vaš elektronski naslov. Pri vlogah verjamemo v vašo poštenost in iskrenost.

Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na: soz@stanislav.si

V upanju, da se odzovete povabilu, vas lepo pozdravljam,

Damijan Močnik, umetniški vodja SOZ

 

SOZ je tisto, na kar čakamo vse leto!

 

Še nekaj posnetkov prejšnjih let

  Prijavnica

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.