SLOVENSKI OTROŠKI ZBOR 2024

(27. junij–3. julij 2024)

 

Spoštovani starši in dragi otroci,

vabimo vas, da se prijavite na Slovenski otroški zbor, ki bo potekal med 27. junijem in 3. julijem 2024 v prostorih Zavoda sv. Stanislava. Nanj vabimo otroke, stare med 10 in 15 let, prav tako pa vabimo fante, ki so že mutirali.*

Slovenski otroški zbor je edinstvena priložnost za izpopolnitev pevskega znanja in druženje z vrstniki iz cele Slovenije in zamejstva. Letos bo vaša izkušnja še posebej dragocena, saj se nam konec tedna pridruži prestižni kanadski zbor Toronto Children’s Chorus pod vodstvom Zimfire Poloz. Načrtujemo tudi skupne koncerte in druženje.

Damijan Močnik, priznani skladatelj, dirigent in umetniški vodja Slovenskega otroškega zbora bo skupaj z ostalimi izkušenimi glasbenimi pedagogi poskrbel, da bomo lahko pričarali dva nepozabna koncerta.

 

  Prijava na avdicijo

 

Prijavnina na pevca znaša 320 €, v ceno pa je vključeno tudi bivanje s polnim penzionom, prevozi ter številne prostočasne dejavnosti. Več informacij o prijavnini boste prejeli po opravljeni avdiciji.

Prijave zbiramo do vključno 14. 4. 2024, o datumu avdicije boste obveščeni naknadno, potekala pa bo v prostorih Zavoda sv. Stanislava.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za izpopolnitev svojega pevskega znanja in ustvarjanje nepozabnih glasbenih doživetij.

Lep pozdrav,

organizatorji Slovenskega otroškega zbora

* Izjemoma se lahko prijavijo tudi bivši pevci SOZ-a (fantje), ki so stari 16 let. Poseben program za fante bo oblikovan v primeru, da se jih prijavi vsaj 16. Tekom SOZ-a bodo imeli fantje na voljo tudi individualno vokalno tehniko.

Še nekaj posnetkov prejšnjih let

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content