Predstavitev šole in dijaškega doma za bodoče dijake najdete na posebni strani, do katere lahko dostopate s klikom na spodnjo pasico.

Informacija o stanju prijav za vpis v 1. letnik ŠKG na dan 13. april 2021

Na ŠKG je na dan 13. 4. 2021 prijavljenih 178 kandidatov za vpis v 1. letnik. Trenutno število razpisanih mest je 140. Ob tem vas obveščamo, da bomo v primeru omejitve vpisa na ŠKG sprejeli le tiste kandidate, ki so se k nam prijavili v 1. krogu (prostih mest za 2. krog ne bomo imeli).

Uspeh na državnem tekmovanju iz psihologije

26. marca 2021 je potekalo državno tekmovanje iz psihologije na temo motivacije, na katerem so se naši dijaki izvrstno odrezali.

Imaginarium 2021 se je končal

Dijaška skupnost ŠKG je v marcu in aprilu organizirala tradicionalni Imaginarium, ki je bil letos posvečen Disneyevim risankam. Organizirali so tudi tekmovanje, v katerem so se razredi pomerili za najlepše okrašen razred ter za najboljši posnetek na temo izbranega animiranega filma.

Razstava digitalnih grafik dijaka Maksa Lenarta Černelča

V okviru socialnega praktikuma za dijake 2. letnika se bo letos predstavil tudi dijak 1. a Maks Lenart Černelč, ki ustvarja predvsem na vizualnem in literarnem področju, zato smo se odločili, da v tem času postavimo v pritličju gimnazije na ogled razstavo njegovih digitalnih grafik.

Literarno-glasbeni recital »Več kot slutiš, nosiš v sebi«

V nedeljo, 11. aprila 2021, smo na YouTube kanalu Zavoda sv. Stanislava premierno predvajali literarno-glasbeni recital z naslovom »Več kot slutiš, nosiš v sebi«, ki so ga posneli učenci naše glasbene šole in recitatorji.

Velikonočno voščilo 2021

Želimo vam veselo veliko noč, v upanju na življenje, ki nam je podarjeno.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Accessibility