Dijaška razstava in predstavitev Domačih vaj

Ob zaključku šolskega leta že tradicionalno postavimo na ogled razstavo dijakov Škofijske klasične gimnazije, ki so ustvarjali v Likovni šoli pod mentorstvom akad. slikarke Sare Križaj in v Delavnicah grafičnega oblikovanja pod vodstvom mag. Nine Malovrh (obe mentorici sta tudi alumni naše gimnazije). Na odprtju razstave pa vedno predstavimo tudi sveže izdan dijaški literarni zbornik Domače vaje. 

Obisk v 1. A ŠKG

To sredo smo otroci skupine Hvaležni medved obiskali dijake 1. a Škofijske klasične gimnazije, s katerimi smo pobrateni.

Obvestilo prijavljenim za vpis v 1. letnik Škofijske klasične gimnazije

Devetošolce – kandidate za vpis v 1. letnik Škofijske klasične gimnazije obveščamo, da smo vam včeraj, 29. 5. 2023, na e-naslove staršev, ki ste jih navedli v prijavnici, poslali obvestilo s podrobnejšimi informacijami glede vpisa.

Razpis za prosto delovno mesto spremljevalca gibalno oviranega dijaka

Škofijska klasična gimnazija v Zavodu sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto spremljevalca (m/ž) gibalno oviranega dijaka s pričetkom dela 1. 9. 2023.

Zahvala prostovoljcem

Danes smo se v vrtcu zahvalili prostovoljcem iz OŠ AŠ in ŠKG, ki so nam skozi leto pomagali.

Razpis za prosto delovno mesto učitelja slovenščine

Škofijska klasična gimnazija v Zavodu sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto učitelja slovenščine (m/ž) s pričetkom dela 1. 9. 2023.

 

 

 

  • Ker diham na svoj načinZgodbe, ki jih piše Škofijska klasična gimnazija

  • ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA

    [email protected]

    Tajništvo: (01) 58 22 245

    Svetovalna služba: (01) 58 22 210

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content