Knjižnica- izposoja in vračanje knjig

Od 1. junija dalje je DOVOLJEN VSTOP v knjižnico. Izposoja poteka brez naročanja – v knjižnici. Vračanje: pred recepcijo in v knjižnici.

Zaključek 4. letnika

V ponedeljek, 25. maja, so letošnji maturanti zaključili svoje zadnje leto na Škofijski klasični gimnaziji. Najprej so se skupaj z razredniki in drugimi profesorji zbrali pri zahvalni sveti maši v športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja, potem pa so prejeli spričevala.

Obvestilo za dijake 1., 2. in 3. letnika

Tokrat je ravnatelj nagovoril še dijake nižjih treh letnikov in jih seznanil s poukom in dejavnostmi, ki so načrtovane v mesecu juniju.

Informacija o stanju prijav za vpis v 1. letnik ŠKG na dan 22. 5. 2020

22. 5. 2020 je na Škofijsko klasično gimnazijo prijavljenih 153 kandidatov. Število razpisanih mest je 140. Obveščamo vas, da bomo vsem kandidatom najkasneje do 20. maja po elektronski pošti, ki ste jo navedli v prijavnici, poslali obvestilo o prejemu prijavnice. V kolikor kdo od tistih, ki ste se prijavili na našo gimnazijo, obvestila ne bo prejel, vas prosimo, da nas o tem nemudoma obvestite.

Dijaške upodobitve trpljenja in vstajenja

Vabljeni k ogledu spletne razstave upodobitev trpljenja in vstajenja, kot so jih v različnih likovnih tehnikah v okviru pouka vere in kulture ustvarili dijaki 2. letnika.

Fotografska razstava Vida Svetine “Ulica”

Ob svetovnem dnevu muzejev, 18. maju, vas vabimo na virtualni ogled fotografske razstave Vida Svetine »Ulica«, ki jo je pripravila dijakinja 2. a Klara Svetina.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.