Informacije o gimnaziji in dijaškem domu za bodoče dijake so zbrane na posebni strani, do katere lahko dostopate s klikom na spodnjo pasico.

Državno tekmovanje iz matematike

V soboto, 23. aprila 2022, je potekalo državno tekmovanje srednješolcev v znanju matematike za Vegova priznanja. Nanj se je uvrstilo devet naših dijakov.

Uvrstitev na 33. mednarodno biološko olimpiado

Z velikim veseljem vas obveščamo, da je bila v soboto, 21. maja 2022, Marija Snežna Benedičič iz 4. d v hudi konkurenci dvajsetih najboljših mladih biologov Slovenije izbrana za sodelovanje na biološki olimpijadi, ki bo potekala med 10. in 18. julijem 2022 v Armeniji.

Državno tekmovanje iz kemije

Na državnem tekmovanju iz kemije, ki je potekalo 7. maja 2022 na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo, so se naši dijaki odlično odrezali.

Državno tekmovanje iz latinščine

Državno tekmovanje iz latinščine v organizaciji Društva za antične in humanistične študije je letos potekalo 22. aprila 2022 na naši šoli.

56. Srečanje mladih raziskovalcev Slovenije 2022

Zveza za tehnično kulturo Slovenije je v ponedeljek, 16. maja 2022, na Gimnaziji Murska Sobota in Srednji poklicni in tehniški šoli Murska Sobota organizirala zaključni del državnega srečanja mladih raziskovalcev Slovenije, na katerega se je uvrstil tudi Anton Žabkar iz 3. d.

Tekmovanje ekip prve pomoči

V četrtek, 5. maja 2022,  smo se člani krožka Prve pomoči udeležili srednješolskega tekmovanje ekip prve pomoči. Ekipa, sestavljena iz sedmih dijakov 1. in 2. letnika, se je tovrstnega tekmovanja udeležila prvič.  

 

 

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.