Zaključni koncert Maksi veselje

Pevke in pevci Dekliškega zbora 1. letnika, Fantovskega zbora 1. letnika, (Z)Mešanega zbora ter Vokalne skupine ŠKG smo pred dvema tednoma na Zaključnem koncertu vsem zbranim poslušalcem v športni dvorani OŠ Alojzija Šuštarja nasuli maksi veselja. 😊

Sing-a-Vision – glasovanje za najboljši videospot

Sing-a-Vision je izviren nacionalni projekt za srednješolce, ki spodbuja medvrstniško povezovanje, ustvarjalnost in drznost uresničevanja vizij. Počasi se zaključuje in ponosni smo, da so se dijaki naše šole odzvali v tako velikem številu in bili mnogi tudi zelo uspešni (izbrani prevodi za knjigo prevodov, izbrani prevodi za uglasbitev, nominacija za najboljši prevod …).

Razstava o Nikolaju Koperniku

V sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Poljske v Republiki Sloveniji vas vabimo na ogled dokumentarne razstave Nikolaj Kopernik – Romanje k zvezdam, posvečene življenju in delu poljskega astronoma.

Odprtje razstave Likovne šole ŠKG in predstavitev Domačih vaj

Ob bližajočem se zaključku pouka vas vabimo na odprtje razstave Likovne šole ŠKG in predstavitev literarnega zbornika Domače vaje.

Nominiranci za najboljši prevod na tekmovanju Sing-a-Vision

Na zaključno prireditev tekmovanja Sing-a-Vision, ki bo 6. junija 2024 ob 16. uri v Hiši EU v Ljubljani, so kot nominiranci za najboljši prevod vabljeni tudi dijaki naše šole.

Državno tekmovanje iz kemije

Naši dijaki blestijo tudi pri kemiji. Tako so na Državnem tekmovanju iz kemije, ki se je odvijalo 11. maja 2024 na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Ljubljani, dosegli dve zlati in dve srebrni Preglovi plaketi.

 

 

 

  • Ker diham na svoj načinZgodbe, ki jih piše Škofijska klasična gimnazija

  • ŠKOFIJSKA KLASIČNA GIMNAZIJA

    [email protected]

    Tajništvo: (01) 58 22 245

    Svetovalna služba: (01) 58 22 210

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content