Mednarodne dejavnosti

V Zavodu sv. Stanislava smo v preteklih letih uspešno zasnovali kar nekaj mednarodnih projektov. Vabljeni, da si osnovne informacije in novice o njih ogledate preko menija na desni strani. Novice se bodo prikazovale pri posameznem projektu, poleg tega pa bodo med vsemi drugimi mednarodnimi novicami prisotne tudi na tem mestu.

Novice

AKTUALNO

Športna izmenjava

Izmenjave v avstrijskem mestu Beljak (Villach) se je udeležilo 15 dijakov, od tega pet fantov in deset deklet. Spremljala sta nas profesorja športa Meta Meglič in Gorazd Turk. 

Prijatelji iz Milana

Starejši skupini sta se srečali s prijatelji iz Milana preko videoklica.

Obisk dijakov iz Litve

V tretjem tednu oktobra smo gostili skupino dijakov iz Santaros gimnazije iz Kaunasa.

Izmenjava s partnersko šolo Lycée René Gosse

V tednu, ko so v EU potekali Erasmus dnevi, smo na naši gimnaziji gostili skupino dijakov s partnerske šole iz Francije.

Erasmus dnevi 2023

V tednu med 9. in 14. oktobrom 2023, ko na naši šoli gostimo skupino francoskih dijakov s partnerske šole iz Montpelliera, potekajo tudi sedmi Erasmus dnevi. Cilj aktivnosti, ki se odvijajo v tem tednu, je zagotoviti informacije o priložnostih, ki jih ponuja Evropa na področju izobraževanja, usposabljanja in solidarnosti.

Ekskurzija po antični Istri

O Histria, kjer naše so galeje med skalnate čeri si našle pot in je Rimljan prebival tod, zdaj iz Emone, glej, latinski rod sledove išče epopeje.

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content