O predavanju za starše “Vzgoja za dobroto”

Kaplan Osnovne šole Alojzija Šuštarja in Vrtca Dobrega pastirja Marko Čižman je v sredo, 30. novembra, staršem otrok iz vseh zavodskih enot spregovoril na temo vzgoje za dobroto.

»Zame se šport in šola zelo dobro dopolnjujeta. Vsaka nova stvar, ki se jo naučim v šoli, mi namreč pomaga tudi v športu in obratno.« – Roko Bengeri, maturant Škofijske klasične gimnazije

Roko izjemno uspešno združuje vrhunski šport, svoje šolske obveznosti in življenje, ki ga živi. Letošnji državni mladinski prvak v kajaku in kanuju, odličen tudi že v članski konkurenci, prihaja iz Hrvaške, a se je s pomočjo vzgojiteljev in učiteljev hitro vživel v novo okolje v Šentvidu. Roko je odličen dijak in nadvse pozoren človek. Vabljeni k branju!

Dijaški adventni sejem

Uvod v adventni čas na gimnaziji predstavlja petkovo popoldne, ko poteka v preddverju dvorane Matije Tomca Adventni sejem. Na njem obiskovalci lahko kupijo izdelke, ki so jih pripravili dijaki in profesorji gimnazije ter vzgojitelji dijaškega doma. Prispevki, ki ji na ta dan zberejo, so namenjeni vsakoletni adventni akciji.

Plesni večer

Z vami delimo še nekaj utrinkov praznovanja sv. Stanislava. Okusni večerji je sledil ples, ki se je začel v korakih angleškega valčka.

Slavnostna večerja

Praznovanje sv. Stanislava nikakor ne traja en sam dan. V sklopu našega praznika smo dijake razveselili s slavnostno večerjo, za katero so se temu primerno tudi oblekli.

Večer ob Najsvetejšem – vabilo

Vljudno vabljeni na glasbeno molitveno srečanje, ki bo v četrtek, 24. 11., ob 19. uri v OŠ Alojzija Šuštarja. Večer z Najsvetejšim bosta oblikovala Abend in kaplan osnovne šole Marko Čižman.

  • JEGLIČEV DIJAŠKI DOM
    [email protected]
    Zbornica: (01) 58 22 255
    Mobi: (040) 632 895
    Tajništvo: (01) 58 22 258

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content