Razpis za prosto delovno mesto vzgojitelja v dijaškem domu

Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto vzgojitelja s predvidenim pričetkom dela 16. 8. 2024.

Slavnostni koncert ob 30-letnici ponovnega delovanja Zavoda sv. Stanislava

V nedeljo, 12. maja 2024, je bil v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma dvakrat izveden slavnostni koncert, s katerim smo v Zavodu sv. Stanislava obeležili 30-letnico ponovnega delovanja. Zbori in orkestra Zavoda sv. Stanislava z gosti so izvajali glasbo Jožeta Privška in kantato CARMINA BURANA Carla Orffa.

Interes za izvajanje pripravništva v šolah

Osnovna šola Alojzija Šuštarja, Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava želijo izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje za pripravniška mesta v šolah za leto 2024/25, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

Velikonočno voščilo

On pa je bil ranjen zaradi naših prestopkov, strt zaradi naših krivd. Kazen za naš mir je padla nanj, po njegovih ranah smo bili ozdravljeni. (Iz 53,5)

Ob zaključku šole za starše 2024

Pod naslovom »Da bi zoreli v ljubezni« so se v preteklih tednih odvila tri srečanja Šole za starše pod vodstvom Bogu posvečene sestre Anje Kastelic. Predavateljica je starše nagovorila iz svoje bogate izkušnje zakonske in družinske terapevtke ter voditeljice duhovnih vaj. V svojih predavanjih se je dotaknila različnih razsežnosti in značilnosti prave ljubezni, ki je glavno poslanstvo vsakega človeka.

Gregorček

Legendarno tekmovanje med vzgojnimi skupinami za pokal - Gregorčka. Še en prijeten večer poln druženja, smeha in veselja. Čestitke 3. vzgojni skupini za zmago!

  • JEGLIČEV DIJAŠKI DOM
    [email protected]
    Zbornica: (01) 58 22 255
    Mobi: (040) 632 895
    Tajništvo: (01) 58 22 258

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content