Gregorček

Legendarno tekmovanje med vzgojnimi skupinami za pokal - Gregorčka. Še en prijeten večer poln druženja, smeha in veselja. Čestitke 3. vzgojni skupini za zmago!

Tečaj fotografije

Po uspešno izpeljanih prvih dveh tečajih za odrasle v Zavodu sv. Stanislava z začetkom v marcu organiziramo naslednjega: tečaj fotografije. Vabljeni k prijavi.

»Šola ni lahka, ma verjetno bo, dom je super, učne malo manj.«

S temi besedami je eden od 187 letošnjih škofijcev na začetku svoje srednješolske poti na Škofijski klasični gimnaziji in v Jegličevem dijaškem domu izrazil optimizem, pa tudi skrb ob tem, kako tečejo njegovi šolski dnevi. V naslednjih vrsticah letošnji prvoletniki predstavijo svoje osebne izkušnje pri vključevanju v novo šolsko okolje.

Dan D

Športno družabno srečanje katoliških dijaških domov v Vipavi. Kdo ima najboljše, najbolj glasne in najbolj srčne navijače? JDD seveda!

Dan odprtih vrat Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma

Udeležba pri urah pouka, voden ogled šole, obisk v sobah dijaškega doma, odprta vaja pevskega zbora, nastop zbora in impro krožka – vse to in še marsikaj drugega je obiskovalcem ponudil današnji dan odprtih vrat Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma.

Gledališka predstava Kvadraturin

V jubilejnem letu, ob 30-letnici ponovne ustanovitve Škofijske klasične gimnazije, bo v Dvorano Matije Tomca na ogled gledališka predstava Kvadraturin, v kateri glavno vlogo igra alumna ŠKG Uršula Vratuša Globočnik, ki je delo tudi prevedla in priredila za uprizoritev.

  • JEGLIČEV DIJAŠKI DOM
    [email protected]
    Zbornica: (01) 58 22 255
    Mobi: (040) 632 895
    Tajništvo: (01) 58 22 258

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content