Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Božično-novoletni koncert

10. januarja 2023 | 18.00

Vljudno vabljeni na božično-novoletni koncert Zavoda sv. Stanislava, ki bo v torek, 10. januarja 2023, ob 18. uri v zavodski cerkvi. Ob izbranih delih iz slovenske in svetovne glasbene zakladnice
bomo podoživeli skrivnost božičnega praznika.

Koncert bodo oblikovali učenci Glasbene šole Matije Tomca, Mladinski mešani zbor sv. Stanislava Škofijske klasične gimnazije, Dekliški zbor sv. Stanislava Škofijske klasične gimnazije, Študentski zbor sv. Stanislava in Godalni orkester Glasbene šole Matije Tomca.

Veselimo se vašega obiska!

 

Ob tej priložnosti se boste lahko ustavili tudi na stojnici humanitarno-medicinske odprave v Kenijo, v kateri bo sodelovala naša nekdanja dijakinja:

Aprila 2023 se ekipa treh zdravnikov, absolventa medicine in absolventke dentalne medicine za tri mesece odpravlja v Kenijo, kjer bomo v vasici Majiwa z osnovno zdravstveno oskrbo pomagali lokalnemu prebivalstvu. Soočali se bomo z najrazličnejšimi primeri, predvsem z infekcijami, poškodbami in kroničnimi ranami. Za izvedbo humanitarno-medicinske odprave zbiramo finančna sredstva srčnih ljudi in dioptrijska očala.
Za vsak prispevek, ki bo pomagal naši odpravi, vam bomo iz srca hvaležni.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content