Nalaganje dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Informativni dan Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma

15. februarja 2019 | 9.00

Osnovnošolce in njihove starše vabimo na informativna dneva Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma, ki bosta potekala v petek, 15., in v soboto, 16. februarja 2019. V petek bosta za predstavitev in ogled na voljo dva termina in sicer ob 9h ter ob 15h, v soboto pa še termin ob 9h.

Predstavitvi Škofijske klasične gimnazije v dvorani bo sledil ogled prostorov s predstavitvijo programa in dejavnosti, ki so jih v štirih letih deležni dijaki. Na predstavitvenih točkah, kjer bo potekal ogled, bodo tako obiskovalci lahko slišali nekaj več o pouku različnih predmetov, o izmenjavah in mednarodnih dejavnostih šole, o glasbeni dejavnosti, o športu in še o marsičem drugem. Ogled se bo sklenil v šolski jedilnici z manjšim prigrizkom, kjer bodo – podobno kot ob prihodu v atriju – ponovno na voljo točke z različnimi informacijami, ki jih bodo obiskovalci lahko pridobili od dijakov, njihovih staršev, učiteljev in svetovalne delavke.

Poleg Škofijske klasične gimnazije se bo zainteresiranim obiskovalcem predstavil tudi Jegličev dijaški dom, ki si ga bodo obiskovalci lahko ogledali po prigrizku v jedilnici.

Vabljeni torej v petek, 15. februarja, ob 9.00 ter ob 15.00
in v soboto, 16. februarja, ob 9.00.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content