Zahvala zaposlenim

Študentski dom je, kot pove že samo ime, namenjen nam, študentom. A vendar so z njim povezani mnogi ljudje, ki se na viden, še večkrat pa na tih in navidez neopazen način vsakodnevno trudijo, da je dom prijeten, čist, domač … za nas.

Brez uigranega vodstva doma, vzdrževalcev, čistilk, varnostnikov, posameznikov, ki pripravljajo mesečna srečanja za študente, in ostalih zaposlenih, ki na kakršen koli način sodelujejo z nami, ŠD JFG ne bi bil tak, kot je.

Študentje cenimo trud in delo zaposlenih, pa tudi njihovo potrpežljivost in dobro voljo. Na pobudo ravnateljice smo prav zato v predprazničnem času, 14. 12., za vse zaposlene, ki so povezani z domom, pripravili krajši program in pogostitev. Program, zastavljen, kot ekskluzivne ŠD JFG-novice, ki so vključevale najbolj zabavne študentske pripetljaje in pogruntavščine preteklega leta, je pritegnil in nasmejal vse povabljene. Še posebej pa so jih razveselila darilca – žlice, okrašene s fimo maso, ki so imele na ročajih izvezena imena, tako da je vsak od prisotnih dobil čisto svojo. Študentje namreč mnogih zaposlenih ne poznamo po imenu (čeprav jih morda redno srečujemo), zato smo jim žlice podpisali, do naslednjega leta pa obljubili, da si njihova imena res zapomnimo. Potem jih bomo znali prijazno pozdraviti tudi na domskih hodnikih, kar tako, na nek čisto navaden dan. Ker mnogi ste tam, vedno. Hvala vam.

Špela Zupančič

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content