Zaključna sv. maša in piknik v študijskem letu 2017/2018

Tako kot vsako leto, smo tudi letos v ŠD JFG skupaj sklenili študijsko leto, ki je za nami. Za vse prekratke noči, nova prijateljstva, odkrite talente, nepozabne zabave in še veliko lepih študentskih trenutkov smo se najprej zahvalili pri skupni sveti maši v zavodski cerkvi.

Predsednik študentskega odbora Igor De Luisa je v uvodu k sveti maši povedal: “Na začetku leta smo postavili tri vprašanja: kam greš, kam gremo in kam grem. Na vsa tri lahko danes odgovorimo. Eni so prišli na konec letnika, eni na konec prve stopnje, eni pa na konec univerzitetnega študija. Kot dom smo prišli do današnjega dne in smo bili kar uspešni: nastala so nova prijateljstva, nove ljubezni, utrdili smo se kot skupnost, kljub kaki mali zameri tu pa tam, ampak tudi to spada zraven. Vsak zase pa ve, kam je sam prišel, koliko je dozorel, katere cilje je dosegel in katere še mora. To mašo ob zaključku študijskega leta darujmo zato, da se Vsemogočnemu zahvalimo za vse, kar smo letos prejeli: dobro in lepo, pa tudi slabo in žalostno, ker On je vedno z nami.”

Po maši je sledil piknik z veliko pojedino, za katero so bili zaslužni domski fantje in dekleta. Hvaležni smo naši ravnateljici, tajnici in domskemu kaplanu, da so nas še eno leto vodili skozi vzpone in padce na naših študijskih poteh!

Nika Jakopin

 

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content