Zaključna sveta maša in piknik

Maj se preveša v junij, drugi semester se preveša v drugo izpitno obdobje in uradno dogajanje v ŠDJFG se počasi zaključuje. Vsako študijsko leto zaključimo z zaključno sveto mašo in piknikom, ki ju organizirata skupina za duhovnost in skupina za družabnost in kulturo.

Najprej smo se zbrali v domski kapeli pri sveti maši, ki jo je vodil Tone Česen, direktor Zavoda sv. Stanislava in nekdanji domski kaplan. Izrekli smo nekaj prošenj za prihajajoče izpitno obdobje in naša življenja nasploh ter se Bogu zahvalili za vse dobre (in tudi slabe) stvari preteklega leta. Sveto mašo so popestrili glasbeniki iz skupine za duhovnost na klavirju, kitari in kahonu.
Po sveti maši smo se odpravili pred študentski dom, kjer je skupina za družabnost in kulturo že zagnano pripravljala večerjo. Najedli smo se pečenega mesa in zelenjave (naši peki nikoli ne razočarajo). Ravnateljica se je zahvalila vsem domovcem za soustvarjanje prijetnega vzdušja v domu, članom študentskega odbora za njihovo zagnanost pri pripravi dogodkov in srečanj in tistim najbolj zagnanim domovcem in domovkam, ki nas žal zapuščajo, za ves njihov čas, ki so ga namenili domu. Piknik smo zaključili v skupnem prostoru.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content