SLOVENSKI OTROŠKI ZBOR 2018

(24. – 30. junij 2018)

 

Pevke in pevce, stare od 10 do 15 let, ki se želijo v tednu intenzivnih pevskih vaj družiti z izvrstnimi pevci iz cele Slovenije in izpopolniti svoje pevsko znanje, vabimo na avdicijo za Slovenski otroški zbor 2018, ki bo potekala v drugi polovici maja 2018 v prostorih Zavoda sv. Stanislava.

Tudi letos je umetniški vodja projekta, skladatelj in dirigent Damijan Močnik, pripravil za vas mnogo zanimivih skladb slovenskih in tujih skladateljev. V letošnjem letu bomo na avdicijo povabili prav vse pevce – tiste, ki so pri nas že prepevali, in tiste, ki se nam bodo letos prvič pridružili.

Teden bomo zaokrožili s koncertom 30. junija 2018 v dvorani Marjana Kozine v Slovenski Filharmoniji.

PRIJAVA

KAJ VSEBUJE PRIJAVA?
  • PRIJAVNICO, ki jo letos izpolnete elektronsko. V njo pripnete tudi mnenje zborovodja (pdf, doc ali jpg format).
  • MNENJE ZBOROVODJE dodate kot priponko v elektronski prijavi. Dokument z mnenjem zborovodje naj bo shranjen v obliki IME_PRIIMEKOTROKA.
DO KDAJ?
  • Zbiranje prijav je zaključeno.

Ko boste zaključili elektronsko prijavo, boste po elektronski pošti dobili potrditveno sporočilo. To pomeni, da je prijava uspešna. Če tega elektronskega sporočila ne dobite, se obrnite na nas (soz@stanislav.si).

Starši boste na avdicijah, ki bodo v drugi polovici meseca maja, dobili v podpis izjavo, s katero se boste zavezali, da bo vaš otrok sodeloval v projektu Slovenski otroški zbor. To pomeni, da bo prisoten VES ČAS med 24. in 30. junijem.

Morebitnega predčasnega odhajanja iz projekta ne bomo dopuščali.

Prijavnina znaša 230,00 evrov.

Cena vključuje glasbeno-pedagoško delo s pevci, prehrano in bivanje v Zavodu sv. Stanislava ter prevoze. Več informacij v zvezi s plačilom prijavnine dobite po koncu avdicij.

Če ste v finančni stiski, lahko po elektronski pošti pošljete prošnjo za znižanje kotizacije s kratko obrazložitvijo vaše situacije. Komisija bo vloge pregledala, odločitev pa vam bomo sporočili do sredine maja na vaš elektronski naslov. Pri vlogah verjamemo v vašo poštenost in iskrenost.

O razporedu avdicij boste obveščeni po elektronski pošti najkasneje do sredine maja.

Za dodatna pojasnila se lahko obrnete na: soz@stanislav.si

V upanju, da se odzovete povabilu, vas lepo pozdravljam,

Damijan Močnik, umetniški vodja SOZ

 

SOZ je tisto, na kar čakamo vse leto!

 

Še nekaj utrinkov iz lanskega leta:

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.