Poletna šola Minecraft

Si želiš postati arhitekt ali arhitektka svojega mesta v igri Minecraft? Pripravi se na nepozabno avanturo, kjer boste vstopili v čarobni svet kvadratnih blokov in se naučili veščin, ki jih ne najdete v nobenem učbeniku. Na poletni šoli Minecraft ti bomo pokazali, kako lahko z nekaj kliki miške in osnovnimi programerskimi ukazi zgradiš svoje Minecraft mesto! Vzemite si odmor od klasičnih učnih metod in se nam pridružite na Poletni šoli Minecraft, kjer se učenje prepleta z zabavo, digitalni svet pa postane vaš najljubši učni prostor!

Poletna šola bo potekala med 19. in 23. avgustom 2024 med 9.00 in 15.00. Za delavnico ni potrebno specifično predznanje programiranja ali igre Minecraft. Na poletni šoli se bomo spoznali z osnovnimi koncepti algoritmov, s katerimi bomo zgradili svoje Minecraft mesto.

Ciljna skupina: 7.–9. razred osnovne šole

Termin: 19.–23. 8. 2024

Dnevni program:

  • 7.30–8.50: sprejem in aktivnosti z animatorji
  • 9.00–15.00: Minecraft

Predznanje: ni potrebno, zaželena je želja po ustvarjanju

Prijava: Spletna prijavnica je dostopna tukaj. Število mest je omejeno.

Cena: prehrana 58 €, program bo financiran s strani Ministrstva za digitalno preobrazbo

Delavnico izvajajo člani UL FRI: Matevž Pesek in študenti FRI

 

Izvedbo projekta oziroma delavnice v okviru Programa usposabljanj otrok in mladih za krepitev digitalnih kompetenc ter spodbujanje in promocijo naravoslovnih in tehniških poklicev, sofinancira Ministrstvo za digitalno preobrazbo.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content