Violinski seminar Anastazije Juvan

V soboto, 25. novembra, smo v Glasbeni šoli v Zavodu sv. Stanislava organizirali violinski seminar pod vodstvom priznane pedagoginje Anastazije Juvan.

Seminar se je začel z otvoritvenim nastopom njenih učencev. Sledilo je uvodno predavanje za starše, na katerem je predavateljica predvsem poudarila pomen sodelovanja staršev, učencev in učiteljev. Nato so sledile individualne ure s posameznimi učenci. Dopoldanski del seminarja smo zaključili s strokovnim predavanjem za učitelje. V popoldanskem času so zopet sledile individualne ure z učenci, nato pa še korepeticije z odličnim korepetitorjem Miranom Juvanom. Z njimi so se naši učenci pripravili na večerni zaključni nastop, na katerem so se predstavili skupaj z učenci Anastazije Juvan.
Seminar je bil izredno uspešen, saj nas je predavateljica Anastazija Juvan navdušila s svojim strokovnim znanjem, neizmerno energijo in pretanjenim občutkom za otroke.
Zato na naši glasbeni šoli vsako leto organiziramo interne seminarje, saj dajo nam učiteljem in tudi učencem sveže ideje in energijo za še bolj uspešno delo.

Anja Skalar Blažič

 

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content