Glasbena šola

Nastop jazz in pop pevcev

Jesenski nastop jazz in pop pevcev je bil filmsko obarvan. Letos smo naš oddelek nekoliko povečali. Učenci prvih in višjih letnikov so se tako glasbeno kot stilsko sprehodili skozi različna glasbena obdobja jazz in popularnega petja.

Slavnostni koncert ob godu sv. Stanislava

S Slavnostnim koncertom ob godu sv. Stanislava smo tudi v Glasbeni šoli Matije Tomca obeležili 30 let ponovnega delovanja zavoda. Koncert, ki je bil v četrtek, 23. novembra, ob 18. uri, se je začel v cerkvi sv. Stanislava. Po uvodnem nagovoru ravnatelja glasbene šole smo se prepustili glasbi.

Brezplačne delavnice za dvig digitalne pismenosti za starše in zaposlene v Zavodu sv. Stanislava

Spoštovani starši, sodelavke, sodelavci in drugi obiskovalci naše ustanove, vabljeni na brezplačno izobraževanje, ki bo potekalo 4. in 11. 12. med 16.45 in 20.45 v računalniški učilnici Škofijske klasične gimnazije.

Vabilo na predavanje za starše: “Kaj je dobra vzgoja?”

Predavanje ge. Sanje Brezničar, ki bo v sredo, 29. 11. 2023, ob 17.30 v glasbeni sobi v Osnovni šoli Alojzija Šuštarja, je namenjeno staršem vseh enot Zavoda sv. Stanislava. Organiziramo ga v okviru šole za starše Vzgajajmo skupaj.

Slavnostni koncert ob godu sv. Stanislava

Spoštovani starši, dragi učenci, ob jubilejnem praznovanju godu sv. Stanislava vas prisrčno vabimo na Slavnostni koncert glasbene šole.

Zahvalna sv. maša ob godu zavodskega zavetnika

Zahvalno sveto mašo smo obhajali v ljubljanski stolnici na god sv. Stanislava Kostke, v ponedeljek, 13. 11. 2023, ob 10.30.

Z glasbo po Kregarjevi galeriji

V okviru letošnjega Kregarjevega dneva smo na predvečer Kregarjevega rojstnega dneva pripravili glasbeno vodenje po galeriji.

Učenci klavirja vrhunski na tekmovanju v Radovljici

Trije mladi učenci klavirja iz razreda Mateje Valič Presetnik prof., Alexander Plantarič, Ela Volovšek in Leonard Kolonič, so na 4. mednarodnem tekmovanju Radovljica Piano Competition v res hudi konkurenci prejeli 3. nagrade v svojih kategorijah.

Kregarjev dan 2023

Rojstni dan Staneta Kregarja, 10. november, v zavodu že nekaj let obeležujemo kot Kregarjev dan, ko v okviru galerije pripravimo različne dogodke.

Razredni nastop mladih violinistov

V torek, 17. 10., smo v Kregarjevi galeriji prisluhnili letošnjemu prvemu razrednemu nastopu učencev iz razreda Lucije Kovačič Pilati.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content