Nagovor in voščilo ravnatelja glasbene šole

Spoštovani starši in dragi učenci,
za nami je nenavadno leto, leto preizkušenj, ki smo ga doživljali vsak na svoj način. Pa vendar nas je to leto povezalo.

Pandemija virusa nas je prisilila, da smo ostajali v svojih domovih. Tako je šola na nek način izgubila svojo uradnost, saj smo se učitelji in učenci kakor tudi vi, starši, vsak dan znova prilagajali novemu načinu poučevanja. Navadili smo se, da vsak dan hodimo na obiske drug k drugemu v naše in vaše domove. To je postalo trenutno nova realnost, ki se bo očitno še nekaj časa nadaljevala tudi v naslednje leto.

Čeprav je za nami leto negotovosti, pa je pred nami tiho pričakovanje Jezusovega rojstva, ki prinaša na zemljo mir in upanje. Ni se nam treba bati prihodnosti, preizkušnje v našem zemeljskem bivanju so zmeraj priložnost, da se zazremo vase in z njimi rastemo ter presegamo vsakodnevne zaplete.

V imenu svojih kolegov vam želim, naj bo prihodnje leto kljub vsemu za naše učence uspešno, za vse nas pa veselo in prežeto z blagoslovom. Naj v vaših družinah angeli veselo prepevajo Slava Bogu na višavah in mir ljudem na zemlji.

Blagoslovljen božič.

Drago Arko
ravnatelj

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content