Popravek v letnem glasilu

Z veseljem pričakujemo izid Megarona, letnega glasila Zavoda sv. Stanislava, ki tradicionalno izide ob prazniku hišnega zavetnika, na katerega se že pripravljamo. Kmalu po oddaji končne verzije glasila v tiskarno pa smo v razdelku glasbene šole opazili napako, za katero se želimo opravičiti bralcem.

Na strani 216 je v intervjuju, ki ga je s prof. Matjažem Robavsom opravil prof. Dalibor Miklavčič, napačno naveden spomin dogodka pred dobrim desetletjem. Prof. Marta Močnik Pirc namreč ni mogla v času, ki se ga spominja prof. Robavs opraviti omenjenega klica, ker takrat ni delala v Glasbeni šoli v Zavodu sv. Stanislava.

Stavek na dnu srednjega stolpca bi se tako moral glasiti: “Po sprejemnih izpitih sem prejel klic iz glasbene šole, v katerem so mi povedali, …”

Opravičujemo se vsem vpletenim v zgodbo in njih ter bralce prosimo za razumevanje. Z veseljem pa pričakujemo god sv. Stanislava Kostke, ko bomo lahko praznovali vse naše dosežke in delo tudi s tiskanim izvodom Megarona in se ob tej priložnosti zahvaljujemo tudi vsem, ki so pomagali pri njegovem nastanku.

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content