Vpis starih učencev Glasbene šole v šolsko leto 2021/22

V glasbeni šoli bomo vpis v novo šolsko leto zagotovili najprej vsem, ki se pri nas že šolate. Na podlagi podatkov o vašem vpisu in s tem zasedenosti prostih mest bomo vpisovali učence, ki bodo prihodnje leto prvič prestopili prag naše šole.

Dragi učenci, spoštovani starši!

Letošnje šolsko leto je še vedno precej spreminjajoče. Pouk se na različne načine menja. Enkrat
v živo, drugič na daljavo. Ta nepredvidljivost šolanja na različnih področjih je tako za vas učence kakor za nas učitelje precej naporna. Vendar pa nas zelo veseli, da smo kljub vsemu ohranili ustvarjalni optimizem, ki se je kazal skozi različne razredne on-line produkcije in tudi na skupnih koncertih, kjer ste nastopili različni inštrumentalisti in pevci. Še enkrat vam čestitamo za vse odlično izvedene nastope.

Od 1. 4. do 23. 4. 2021 poteka vpis starih učencev v šolsko leto 2021/22.

Vpisne liste ste naši učenci že prejeli po pošti. Prosimo, da jih natančno preberete in izpolnite. Vsi podatki, ki jih vpisujete, se nanašajo na prihodnje šolsko leto 2021/22. Izpolnjen vpisni list pošljite na naš naslov: Glasbena šola v Zavodu sv. Stanislava, Štula 23, 1210 Ljubljana Šentvid, ali ga izročite vašemu učitelju inštrumenta/petja.
Rok za oddajo vpisnih listov je petek, 23. april 2021. Sproščena vpisna mesta bodo na razpolago vpisu novih učencev.

Informacije o vpisu novih učencev lahko spremljate tukaj.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.

Drago Arko
ravnatelj

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.