• Dan odprtih vrat v glasbeni šoli

  V soboto, 20. aprila 2024, med 10. in 12. uro odpiramo vrata naše glasbene šole, da vam jo od blizu predstavimo. Otroci in starši, ki bi radi pokukali v naše učilnice, prisostvovali pouku in poklepetali z nami, prijazno vabljeni, da nas obiščete.

 • Prosta delovna mesta v Zavodu sv. Stanislava

  V Zavodu sv. Stanislava iščemo nove sodelavce na različnih področjih. Na tem mestu so zbrani vsi aktualni razpisi prostih delovnih mest.

  Kregarjeva razstava v Galeriji Prešernovih nagrajencev

  V Galeriji Prešernovih nagrajencev v Kranju je od 17. aprila do 15. junija na ogled razstava abstraktnih del Staneta Kregarja, za katero smo nekaj del posodili tudi iz zavodske stalne zbirke.

  Interes za izvajanje pripravništva v šolah

  Osnovna šola Alojzija Šuštarja, Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava želijo izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje za pripravniška mesta v šolah za leto 2024/25, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

  Interes za izvajanje pripravništva v vrtcu

  Vrtec Dobrega pastirja v Zavodu sv. Stanislava želi izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje za pripravniška mesta v vrtcih za leto 2024/25, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

 • KoledarPregled vseh dogodkov
 • FOTOGALERIJAUtrinki iz življenja v zavodu

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content