Zavod

O predavanju za starše “Vzgoja za dobroto”

Kaplan Osnovne šole Alojzija Šuštarja in Vrtca Dobrega pastirja Marko Čižman je v sredo, 30. novembra, staršem otrok iz vseh zavodskih enot spregovoril na temo vzgoje za dobroto.

Vpis otrok v Osnovno šolo Alojzija Šuštarja

Spoštovani starši bodočih prvošolcev, vabimo vas k vpisu otrok v Osnovno šolo Alojzija Šuštarja. V 1. razred za šolsko leto 2023/2024 vpisujemo otroke, ki so rojeni v letu 2017. 

Razpis za prosto delovno mesto šolskega knjižničarja v OŠ Alojzija Šuštarja

Osnovna šola Alojzija Šuštarja v Zavodu sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto šolskega knjižničarja s polnim delovnim časom, za nadomeščanje odsotnega strokovnega delavca za obdobje enega leta. Pričetek dela je predviden takoj po novem letu.

Razpis za prosto delovno mesto učitelja nauka o glasbi

Glasbena šola Matije Tomca v Zavodu sv. Stanislava razpisuje prosto delovno mesto učitelja nauka o glasbi za skrajšani delovni čas s pričetkom dela 17. januarja 2023.

Večer ob Najsvetejšem – vabilo

Vljudno vabljeni na glasbeno molitveno srečanje, ki bo v četrtek, 24. 11., ob 19. uri v OŠ Alojzija Šuštarja. Večer z Najsvetejšim bosta oblikovala Abend in kaplan osnovne šole Marko Čižman.

Slovo od znanega in novim zvokom naproti – letni koncert Dekliškega zbora sv. Stanislava

Dekliški zbor sv. Stanislava Škofijske klasične gimnazije pod vodstvom Helene Fojkar Zupančič se je na koncertu v sredo, 9. 11. 2022, po uspešno zaključenem zborovskem tekmovanju v Španiji poslovil od svojih zvestih pevk, lanskih maturantk, in medse sprejel nova dekleta. Prepletanje koncev in novih začetkov je stalnica omenjenega zbora, na zaključnem koncertu pa so pevke izstopale predvsem v svoji brezhibni izvedbi, srčni prisotnosti na odru in veselem miru, ki so ga prinesla med poslušalce. Po dolgem koronskem odmoru, začaran od glasbenih urokov vseh vrst, ni nihče zapustil dvorane enak.

Slavnostni koncert glasbene šole ob godu sv. Stanislava

V četrtek, 10. novembra, smo na slavnostnem koncertu praznovali god zavetnika našega zavoda sv. Stanislava Kostke.

Kregarjev dan 2022

Ob obletnici rojstva slikarja Staneta Kregarja (10. 11. 1905–1. 8. 1973) tudi letos pripravljamo Kregarjev dan, ki ga bomo zaznamovali z različnimi dogodki.

Koncertno-tekmovalna turneja Dekliškega zbora sv. Stanislava po Španiji

Od 28. oktobra do 1. novembra 2022 je v Tolosi v Španiji potekalo 53. mednarodno zborovsko tekmovanje. Na njem je nastopil tudi Dekliški zbor sv. Stanislava Škofijske klasične gimnazije, in sicer v kategoriji odraslih zborov. Poleg dveh tekmovalnih nastopov so dekleta nastopila še na treh drugih koncertih.

Tudi profesorji in vzgojitelji spet v klopeh

Profesorji in strokovni delavci Škofijske klasične gimnazije ter vzgojitelji Jegličevega dijaškega doma smo se od četrtka, 13. oktobra 2022, do sobote, 15. oktobra 2022, spet družili v Celju na seminarju, ki je letos nosil naslov "Postanek na poti".

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content