Zavod

Prosta delovna mesta v Zavodu sv. Stanislava

V Zavodu sv. Stanislava iščemo nove sodelavce na različnih področjih. Na tem mestu so zbrani vsi aktualni razpisi prostih delovnih mest.

Kregarjeva razstava v Galeriji Prešernovih nagrajencev

V Galeriji Prešernovih nagrajencev v Kranju je od 17. aprila do 15. junija na ogled razstava abstraktnih del Staneta Kregarja, za katero smo nekaj del posodili tudi iz zavodske stalne zbirke.

Interes za izvajanje pripravništva v šolah

Osnovna šola Alojzija Šuštarja, Škofijska klasična gimnazija in Jegličev dijaški dom v Zavodu sv. Stanislava želijo izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje za pripravniška mesta v šolah za leto 2024/25, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

Interes za izvajanje pripravništva v vrtcu

Vrtec Dobrega pastirja v Zavodu sv. Stanislava želi izbranim zainteresiranim kandidatom, ki izpolnjujejo pogoje in nameravajo kandidirati na razpisu Ministrstva za vzgojo in izobraževanje za pripravniška mesta v vrtcih za leto 2024/25, ponuditi možnost opravljanja pripravništva.

Razstava “Jama pod Macesnovo gorico”

V Platonovi votlini Zavoda sv. Stanislava je na ogled dokumentarna razstava "3450 umorjenih: Jama pod Macesnovo gorico – slovenski Katin".

Velikonočno voščilo

On pa je bil ranjen zaradi naših prestopkov, strt zaradi naših krivd. Kazen za naš mir je padla nanj, po njegovih ranah smo bili ozdravljeni. (Iz 53,5)

Prijateljski koncert treh odličnih dekliških zborov

Na nedeljski večer 17. marca je zavodsko cerkev napolnil zvok dekliških glasov.

Ob zaključku šole za starše 2024

Pod naslovom »Da bi zoreli v ljubezni« so se v preteklih tednih odvila tri srečanja Šole za starše pod vodstvom Bogu posvečene sestre Anje Kastelic. Predavateljica je starše nagovorila iz svoje bogate izkušnje zakonske in družinske terapevtke ter voditeljice duhovnih vaj. V svojih predavanjih se je dotaknila različnih razsežnosti in značilnosti prave ljubezni, ki je glavno poslanstvo vsakega človeka.

Teden katoliškega šolstva

V tednu med 11. in 15. marcem 2024 v vseh slovenskih katoliških šolah in na valovih Radia Ognjišče poteka Teden katoliškega šolstva. Namen tedna je predstaviti utrip in delo štirih katoliških zavodov: Škofijske gimnazije Vipava, Zavoda sv. Frančiška Saleškega v Želimljah, Zavoda sv. Stanislava v Ljubljani in Zavoda Antona Martina Slomška v Mariboru. Teden katoliškega šolstva ima tudi dobrodelno noto – zbiranje prostovoljnih darov za učence in dijake, ki so potrebni finančne pomoči za svoje šolanje. Zbrani darovi bodo namenjeni družinam učencev in dijakov vseh štirih katoliških vzgojno-izobraževalnih zavodov v Sloveniji.

Srečanje zaposlenih v katoliških vrtcih

V soboto, 9. marca, smo se v Zavodu sv. Stanislava na strokovnem aktivu srečali zaposleni iz različnih katoliških vrtcev po Sloveniji. Aktiv smo pripravili zaposleni iz Vrtca Dobrega pastirja.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content