Zavod

V Šoli za starše o potrpežljivosti

Nagovor je za nas pripravila ga. Veronika Vizjak.

Razpis za delovno mesto ravnatelja Škofijske klasične gimnazije

Zavod sv. Stanislava razpisuje delovno mesto ravnatelja/ravnateljice Škofijske klasične gimnazije.

Informacija o stanju prijav za vpis v 1. letnik ŠKG na dan 23. april 2021

Po izteku roka za prenos prijave je na ŠKG prijavljenih 172 kandidatov. Trenutno število razpisanih mest je 140. Ker je število prijavljenih bistveno višje od števila razpisanih mest, bomo vpis omejili. O nadaljnjih postopkih vpisa vas bomo pravočasno obvestili preko elektronske pošte, ki ste jo navedli v prijavi. Prvi krog izbirnega postopka in vpis bosta potekala od srede, 16. 6., do ponedeljka, 21. 6., drugi krog pa v dneh od 21. do četrtka, 24. 6. Točni dnevi bodo določeni naknadno.

Zbiranje prijav za Slovenski otroški zbor 2021

Letos je prav posebno leto, saj praznujemo 20-letnico Slovenskega otroškega zbora. Letošnje leto bo torej leto praznovanja, ne glede na nekoliko nepredvidljivo situacijo. Ker ne vemo, kakšne bodo ob predvidenem terminu omejitve, pogoji dela, je prijava informativne narave. Torej vsi, ki izkazujete interes za prijavo na SOZ, izpolnite prijavnico in o nadaljnjih korakih, tudi o načinu izvedbe avdicije, boste obveščeni.

Zbiranje prijav za Poletni jezikovni teden angleškega jezika

Potem ko smo zaradi neugodne epidemiološke situacije morali odpovedati poletni jezikovni teden v preteklem letu, se v Zavodu sv. Stanislava intenzivno pripravljamo na izvedbo v času letošnjih poletnih počitnic. Če bodo razmere to dopuščale, bomo tako med 4. in 10. julijem 2021 organizirali 20. poletni jezikovni teden angleškega jezika, ki je namenjen osnovnošolcem in osnovnošolkam, ki bodo v letošnjem šolskem letu končali 6., 7., 8. ali 9. razred osnovne šole.

Nov Kavč!

Glas prebivalcev Študentskega doma Janeza F. Gnidovca se zopet sliši! Vabljeni k branju.

Literarno-glasbeni recital »Več kot slutiš, nosiš v sebi«

V nedeljo, 11. aprila 2021, smo na YouTube kanalu Zavoda sv. Stanislava premierno predvajali literarno-glasbeni recital z naslovom »Več kot slutiš, nosiš v sebi«, ki so ga posneli učenci naše glasbene šole in recitatorji.

Seminarja o uspešni komunikaciji in celostnem spremljanju

Sredi, 3. 3. 2021 in 17. 3. 2021, sta bila dneva, ko smo v našem zavodu izvedli – na daljavo seveda – še dva seminarja za učitelje in druge zaposlene v šolstvu. Seminarje organiziramo v okviru programov nadaljnjega izobraževanja in usposabljanja strokovnih delavcev v vzgoji in izobraževanju, ki jih sofinancira MIZŠ.

Velikonočno voščilo 2021

Želimo vam veselo veliko noč, v upanju na življenje, ki nam je podarjeno.

V Šoli za starše o ljubezni

O ljubezni, povezanosti in bližini z doc. dr. Andrejo Poljanec.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Accessibility