Informativni dan

V petek, 10. 2. 2017, je v Zavodu Sv. Stanislava potekal informativni dan. Obiskovalci so si imeli možnost ogledati tudi Jegličev dijaški dom.

Tu so se sprehodili po različnih točkah: predstavitev doma, potek dneva, interesne dejavnosti, duhovnost … Na vsaki točki so jim dijaki predstavili določen del življenja v domu in jim podali tudi svoje mnenje. Tako kot za informacije je bilo poskrbljeno tudi za hrano, saj so dijaki na zadnji točki obiskovalcem postregli s palačinkami. Na posebnih točkah sta zbrane nagovorila tudi ravnateljica ga. Rozalija Jezernik Špec ter domski kaplan g. Martin Zlobko. Svoje mnenje, skrbi in pričakovanja so izrazili tudi starši, ki že imajo svoje otroke v JDD-ju.

Ker je v našem dijaškem domu večina ljudi iz drugih regij Slovenije, so si te zaslužile posebno točko, kjer so dijaki predstavili značilne jedi ter kako prihajajo v dom. Upamo, da so obiskovalci dobili odgovore na vsa vprašanja, s katerimi so zjutraj prišli, ter da smo jim čim bolje prikazali življenje v Jegličevem dijaškem domu. Se vidimo naslednje šolsko leto!

Dea Manfreda in Maja Budna, dijakinji 1. letnika

 

Fotografije z informativnega dneva v dijaškem domu si lahko ogledate tukaj.

Save

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content