Dijaški dom

Brezplačne delavnice za dvig digitalne pismenosti za starše in zaposlene v Zavodu sv. Stanislava

Spoštovani starši, sodelavke, sodelavci in drugi obiskovalci naše ustanove, vabljeni na brezplačno izobraževanje, ki bo potekalo 4. in 11. 12. med 16.45 in 20.45 v računalniški učilnici Škofijske klasične gimnazije.

Vabilo na predavanje za starše: “Kaj je dobra vzgoja?”

Predavanje ge. Sanje Brezničar, ki bo v sredo, 29. 11. 2023, ob 17.30 v glasbeni sobi v Osnovni šoli Alojzija Šuštarja, je namenjeno staršem vseh enot Zavoda sv. Stanislava. Organiziramo ga v okviru šole za starše Vzgajajmo skupaj.

Skozi barvo in svetlobo – slikanica o Stanetu Kregarju

Ob koncu jubilejnega Kregarjevega leta smo v sodelovanju z Založbo Družina izdali slikanico o slikarju Stanetu Kregarju.

Romanje v Medjugorje

Tik pred jesenskimi počitnicami so dijaki Jegličevega dijaškega doma romali v Medjugorje. Biti del mladih, ki molijo rožni venec, je neprecenljivo.

Jubilejno praznovanje godu sv. Stanislava

Z zahvalno sveto mašo in slavnostno akademijo smo god zavetnika Zavoda sv. Stanislava ob 30-letnici ponovnega delovanja zavoda praznovali v ponedeljek in torek, 13. in 14. novembra 2023.

Zahvalna sv. maša ob godu zavodskega zavetnika

Zahvalno sveto mašo smo obhajali v ljubljanski stolnici na god sv. Stanislava Kostke, v ponedeljek, 13. 11. 2023, ob 10.30.

Dan JDD

Popoldansko druženje v atriju dijaškega doma je bilo prav prijetno. Enka, balinanje, topla pokovka, vmes "foto safari", sklep popoldneva pa v plesnih gibih Just Dance.

Vikend 6. vzgojne skupine

Lepo vreme, krasna lokacija, iznajdljivi vzgojitelj, sproščeni dijaki, odlična hrana, ki so jo dijaki pripravljali sami, duhovne in zabavne vsebine, sprehodi v naravo ... in uspeh vikenda vzgojne skupine je zagotovljen.

JDD “podrl” svetovni rekord

Samo en človek na svetu je do zdaj premagal maratonsko razdaljo v manj kot dveh urah. Eliud Kipchoge je leta 2019 na Dunaju odtekel neuraden svetovni rekord s časom 1:59:40.

DEKD 2023 v Zavodu sv. Stanislava

V različnih enotah zavoda se tudi letos pridružujemo projektu Dnevi evropske kulturne dediščine (DEKD).

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content