Dijaški dom

Primula

Vljudno vabljeni k ogledu spomladanskega koncerta Jegličevega dijaškega doma.

Aleluja

Aleluja! Vstali Kristus naj spremlja vaš sleherni korak. Gospod je vstal - res je vstal - Aleluja, Aleluja! Vstali bomo tudi mi!

Velikonočno voščilo 2021

Želimo vam veselo veliko noč, v upanju na življenje, ki nam je podarjeno.

Klekljana zavesa

Raznolike kompetence so vsekakor dobra popotnica za življenje. Eno od njih vam predstavljamo v prispevku. Dijakinja Nuša je namreč kar sama naklekljala kuhinjsko zaveso.

Likovno ustvarjanje – 9. del

S sledečimi slikami sklepamo krog objav likovne kolonije Akvarel. Kar pa ne pomeni, da bodo dijaki in njihov mentor prenehali s svojim ustvarjanjem.

Šmarna gora

Cvet naših fantov na Šmarni gori.

Križev pot

Hvaležni smo, da so se dijaki vrnili in smo lahko skupaj molili križev pot. Maske, primerna razdalja, svež nočni zrak in zavest, da prav vse lahko položimo pred Njega, ki je za nas križev pot že prehodil.

Zahvala po informativnih dnevih

Spoštovani obiskovalci in prijatelji. V Zavodu sv. Stanislava sta vsako leto pomembna dogodka dan odprtih vrat in informativni dan Škofijske klasične gimnazije in Jegličevega dijaškega doma, ki se na ta način predstavita širši javnosti. Vedno smo veseli, ko se moremo srečati z obiskovalci, z njimi poklepetati in jim pokazati utrip našega življenja. Za letošnja dogodka smo že v jeseni slutili, da ju bomo morda morali izvajati na drugačen način, morda celo na daljavo. In zaradi trenutnih razmer je tako tudi bilo. Ob tem se želim iskreno zahvaliti vsem, ki ste vsak na svoj način prispevali košček k mozaiku pestrega in – lahko rečem tudi – novega dogajanja.

Kaj o Jegličevem dijaškem domu pravijo dijaki in zaposleni?

To lahko izveste v simpatičnem videu, ki je bil posnet na najrazličnejših koncih Slovenije, v času spomladanske karantene.

Likovno ustvarjanje – 8. del

Po krajšem predahu vas spet vabimo k ogledu akvarelov likovne kolonije Jegličevega dijaškega doma.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Accessibility