Dijaški dom

4. vzgojna na Dolenjskem

Še en vikend vzgojne skupine je za nami. 4. vzgojna skupina je preživela nepozaben konec tedna na Dolenjskem.

Jesenske delavnice za starejše osnovnošolce

Na Škofijski klasični gimnaziji in v Jegličevem dijaškem domu v času jesenskih počitnic pripravljamo že 7. jesenske raziskovalno-ustvarjalne delavnice za osnovnošolce.

Vikend 6. vzgojne skupine

Nadaljujemo z vikendi vzgojnih skupin. Šesta vzgojna se je tokrat s kar dvema vzgojiteljema in kaplanom podala v Leničev dom v Kostanjevico na Krki.

7. vzgojna skupina v Piranu

Zadnji septembrski vikend so dijaki 7. vzgojne skupine preživeli v Piranu. To je bil tudi zadnji vikend vzgojne skupine. Res so imeli veliko sreče z vremenom, zato so lahko prosti čas preživljali na prostem, s prekrasnim pogledom na morje.

Kros ljubljanskih dijaških domov

Navdušenci nad tekom so se spet pomerili v krosu ljubljanskih dijaških domov v parku Tivoli.

Večerno druženje v JDD

Danes smo imeli prav poseben dan. Skupni prostor se je kar tresel od glasnega smeha, ki smo si ga podarjali ob številnih družabnih igrah in medsebojnem klepetu.

Sprejem prvega letnika

Jutranji budnici je sledil še večerni uradni sprejem prvih letnikov.

Jutranja budnica

Po jutru se dan pozna in to naj čim prej spoznajo tudi "fazani". Pred zajtrkom se je dobro malce razgibati, tako vsaj menijo maturantje.

Vikend 3. vzgojne skupine

Za 3. vzgojno skupino se je letošnje druženje začelo že malo bolj zgodaj, saj se je skupina zbrala na skupnem vikendu. Tokrat so se podali na Dolenjsko, natančneje v Leničev dom blizu Kostanjevice na Krki.

Skupaj v novo šolsko leto

Prvi delovni dan novega šolskega leta, letos je bil to 2. september, je bil za Zavod sv. Stanislava kot običajno zelo pester. S sveto mašo in blagoslovom smo Gospoda prosili, naj nas spremlja pri pisanju vrstic na novih straneh v knjigi življenja, med nami smo pozdravili nove najmlajše člane naših enot, poseben trenutek, edini v letu, ko se na enem mestu na kratki slovesnosti zbere celoten zavod, pa smo letos obeležili tudi s skupno fotografijo.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.