Nov začetek, za nova spoznanja

Z vami delimo nekaj utrinkov spoznavnega vikenda novincev.
Da bi se le tako dobro počutili tudi med letom.

“Vikend je bil prijetno sproščen. Na začetku smo bili vsi malce bolj sramežljivi, a smo se že čez nekaj minut pogovarjali, kot bi se poznali celo življenje. Zaradi novih prijateljev in cimer je bilo veliko lažje vstopiti v šolo prvega septembra.”

“Veliko novih karakterjev, doživetij, postavljene so bile nove ambicije, prioritete. Vsi skupaj smo se lepo povezali in zbližali. Od sramežljivih nasmeškov smo v enem vikendu prišli do novih skupnih spominov. Nepozabno.”

“Imela sem se zelo lepo. Spoznala sem veliko prijateljev iz vseh delov Slovenije. Menim, da je spoznavni vikend zelo dobra ideja, saj ublaži domotožje, prvi šolski dan pa za dijake ni prevelik šok.”

“Všeč mi je, da smo bili odmaknjeni v naravi. Vsi smo se spoznali in se zelo dobro ujeli. Super družba, animatorji z resnicami o ŠKG, vzgojiteljica in kaplan so bili nepogrešljiv del našega spoznavnega vikenda.”

“Meni je bilo všeč, pa čeprav sem se pridružila šele v soboto. Deležna sem bila toplega sprejema. Veliko smo peli in se igrali športne in družabne igre. Pa tudi hrana je bila super :)”

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content