Srečanje katoliških dijaških domov

15. januarja 2020 je potekalo srečanje katoliških dijaških domov v Želimljem. Pomerili smo se v športnih panogah in družabnih igrah. Manjkal ni niti duhovni del, saj smo del časa preživeli v molitvi in se kasneje še srečali pri sv. maši.

Danes smo odpotovali v Želimlje, kjer je potekalo srečanje katoliških dijaških domov. Tekmovali smo v različnih disciplinah, ena izmed njih je bila tudi šah. Ekipo smo sestavljali Larisa Kuhar, Julijan Kavčič in Peter Španovič. Skupaj smo dosegli pet točk. Ves čas smo se zabavali, slavili zmage in se smejali lastnim porazom. Mislim, da lahko v imenu vseh rečem, da nam res ni žal, da smo sodelovali.

Šel sem na balinčkanje. S Tio nama je šlo dobro, dosegla sva drugo mesto.

V Želimljem je bilo zelo v redu. Uživali smo ob navijanju pri odbojki in nogometu. Jedli smo dobro, vendar ne tako dobro kot na škofijski 🙂  Spoznali smo veliko novih ljudi, se z njimi tudi povezali.

Najbolj mi je bila všeč molitev, saj so molitve vedno lepe, ta pa je bila še malo bolj posebna.

Ponosna sem, ker smo dosegli lepe rezultate.

Naša navijaška ekipa je bila »zakon«, tako kot vsi naši tekmovalci.

Ko smo popoldne odhajali v Želimlje, sem pri sebi razmišljala, kako bo … Ko sedaj odhajamo iz Doma Janeza Boska, se mi v glavi odvijajo vsi lepi trenutki, ki sem jih bila deležna. Ni mi toliko pomembno, kako uspešni smo bili, več mi pomeni, da sem lahko nekaj časa preživela z Gospodom, nekaj ob navijanju in nekaj ob druženju z ljudmi iz ostalih domov. To je pomembno.

Ponosna sem na naše ekipe. Vsi smo se res super odrezali. Upam, da bo čim prej spet takšna priložnost, saj se bomo lahko še bolj povezali z ostalimi domovi.

Dokaz, da smo res glasno navijali, se kaže na naših napol izgubljenih glasovih 🙂

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content