Utrip vikenda 7. vzgojne skupine

Dobra priprava, odlična lokacija, super vodstvo, za nameček pa še toplo vreme, in vikend vzgojne skupine ostane v nepozabnem spominu. O tem vas lahko prepričajo izjave dijakov, ki so bili na vikendu v Piranu.

“Ta vikend je bil res super. Globoki pogovori, veliko smeha, petja in druženja.”

“Na vikendu skupine smo se imeli full fajn, ko smo v petek popoldne odšli sem. Mislila, da se bom zelo dolgočasila, ampak je bilo na koncu zelo zabavno.”

“Na vikendu vzgojne skupine je bilo super. Kljub temu, da bi vikend doma lahko drugače preživela, je bilo (tudi) tukaj super. Super ljudje, super teme, pogovori. Nova prijateljstva oz. poglobitev vezi med nami, pa še toplo je bilo, tako da komaj čakam, da gremo še kdaj.”

“Na vikendu vzgojne skupine smo se imeli zares super. Izvedela sem mnogo življenjskih reči, za katere upam, da jih bom znala vpeljati v vsakodnevno življenje.”

“Všeč mi je bila super družba in odlična izbira kraja duhovne obnove. Prav tako me je presenetilo sončno vreme, film o gasilcih in pričevanje gospe Petre.”

“Na tem vikendu mi je bilo res všeč upoštevanje in poslušanje mojega mnenja in razmišljanja. Najbolj mi je bilo všeč pričevanje in pogovor s Petro, o njenem življenju, pogledu na teologijo telesnosti.”

“Na vikendu smo se pogovarjali predvsem o tem, kam gremo, pa tudi o odnosih na tej poti. Imeli smo se prekrasno, poleg tega smo se naučili tudi ogromno življenjsko pomembnih stvari.”

“Hvala vzgojiteljici Mariji, kaplanu Martinu ter animatorjema Ani in Juriju za vse  žrtve, saj ste nam pripravili tako kvaliteten vikend.”

“Bilo je super, ker smo se lahko bolj povezali.”

“Letošnji vikend skupine mi je bil zelo všeč. Izvedeli smo namreč veliko novega in se tudi duhovno poglobili. Celotna izkušnja mi je dala zelo misliti glede moje prihodnosti. Kaj bom počela in kdo bo del nje.”

dijakinje in dijaki 7. vzgojne skupine

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content