Zakljčna prireditev v dijaškem domu

V ponedeljek, 12. junija, je ob 20. uri v skupnem prostoru JDD potekala prireditev ob zaključku šolskega leta. Na prireditev so bili povabljeni vsi dijaki dijaškega doma, gospod direktor Roman Globokar, ki se je opravičil, gospa ravnateljica Rozalija Jezernik Špec, kaplan ter vsi vzgojitelji.

Program sta povezovala dijaka 4. vzgojne skupine Lenart Miklavič in Dea Manfreda. Prireditev so popestrili dekliška vokalna skupina, ki jo sestavljajo Kristina Knez, Lucija Stopar, Lucija Smrkolj, Katarina Klopčič in Ana Žnidaršič, Neža Bizalj na violini ter Peter Škarabot na klavirju. Karolina Marc je prebrala vtise ene izmed maturantk, kako sta se skozi 4 leta s cimro spoznavali, Vid Urh pa poročilo dijakinje iz 2. letnika o obisku Sarajeva. Kot zadnji prispevek je Teja Kurko prebrala pesem Življenje je poseben dar. V drugem delu prireditve je ravnateljica podelila pohvale dijakom, ki so redno obiskovali jutranjo sveto mašo ali adoracijo, ki so sodelovali pri sredinih večernih molitvah ali pa so JDD uspešno predstavljali na raznih športnih tekmovanjih. Podelili so tudi priznanja za najbolj urejene sobe. Za tem so se predstavniki dijakov zahvalili vzgojiteljem ter drugim zaposlenim v domu. Za konec pa sta ravnateljica in kaplan Marko Mohor Stegnar razrezala torto ob zaključku šolskega leta ter ob rojstnem dnevu našega ustanovitelja škofa Jegliča. Ob 21.30 se je začel še zadnji domski ples v tem šolskem letu.

Anamarija Hauptman, dijakinja 7. vzgojne skupine

 

Zaključna prireditev v JDD se je začela ob 20. uri z Zdravljico, končala pa z domskim plesom. Med prireditvijo so dijaki pokazali svoje talente in nas navdušili s svojimi glasbenimi sposobnostmi. Po točkah so podeljevali priznanja z različnih področij. Po prireditvi so nam pripravili še presenečenje- torto. Prireditev se nam je zdela prijetno slovo od preteklega leta.

Neža, Maja, Manca in Aneja, dijakinje 4. vzgojne skupine

 

20170612_zakljucna_prireditev_01 20170612_zakljucna_prireditev_07 20170612_zakljucna_prireditev_16 20170612_zakljucna_prireditev_25 20170612_zakljucna_prireditev_34 20170612_zakljucna_prireditev_50

 

Več fotografij si lahko ogledate tukaj.

 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content