Angleščina za potrebe mednarodnega projekta

V šolskem letu 2018/19 sem prevzel koordinacijo projekta Erasmus+ Iz malega raste veliko, zato sem izkoristil ponujeno možnost in se udeležil jezikovnega tečaja, ki mi zelo koristi pri vodenju projekta in komuniciranju s partnerji.

V avgustu 2018 sem se v okviru projekta Erasmus+ udeležil dvotedenskega tečaja angleškega jezika. Tečaj je potekal na jezikovni šoli English Language Centre v Brigtonu in je bil zelo intenziven.
Dnevno smo imeli dva dopoldanska in en popoldanski termin. Delo je potekalo v manjših skupinah. Ker sem bil edini udeleženec iz Slovenije, sem ves čas, tudi ko ni bilo dela v šoli, komuniciral v angleškem jeziku. Predvsem mi je bilo všeč tudi to, da sem bival pri družini, kjer so me lepo sprejeli. Dogovorili smo se tudi, da so mi pomagali pri konverzaciji in me po potrebi tudi popravili.
Po opravljenem tečaju lažje komuniciram s partnersko šolo, izboljšal pa sem tudi svoj besedni zaklad. Polg tega bom v mesecu juliju pripravil delavnico v angleškem jeziku na seminarju Outdoor Education: Head First, Hands-on and Taking Heart, ki bo potekal v Zavodu sv. Stanislava.
Lahko torej rečem, da je bil tečaj koristen in da znanje, ki sem jih pridobil, redno uporabljam.
Klemen Banko, učitelj OPB in koordinator E+ projekta iz Malega raste veliko

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content