Duhovna obnova za devetošolce

Profesorica Petra Filipič sporoča: “Kdo bi si mislil, da bo naše vrle devetošolce tako zanimirala lončarska delavnica! Nastalo je kup vrhunskih izdelkov, ki so jih ponosno razkazovali … Nič drugače ni bilo pri naših dekletih. Poleg praktičnega prikaza smo veliko novega izvedeli tudi o tradiciji rokodelstva v Prlekiji.
Čaka nas priprava tabornega ognja, športne igre, pogovori ob tabornem ognju in nadaljevanje obujanja osnovnošolskih spominov … Imamo se krasno!”
Devetošolci so še zadnji dan duhovne obnove preživeli v prijetnem druženju med gostoljubnimi Prleki v Veržeju. Obujali so spomine na pretekla šolska leta, drug drugemu pisali sporočila in želje za popotnico in se za vse lepo, kar so skupaj doživeli, zahvalili pri sveti maši. Po kosilu so se ohladili v Termah Banovci in pod senco dreves kartali in načrtovali še zadnja dva dneva, ki ju bodo preživeli skupaj. Hvala Marku Mohorju Stegnarju in našemu kaplanu Gašperju za duhovno vodstvo, Jerneji pa za super kitarsko spremljavo in vso pomoč.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content