Osnovna šola

Evropa v pogonu (dramski teden na OŠ AŠ)

Iz šestih dežel smo se zbrali, zamisel vzklila je v glavi. Vadili smo in modrovali, naposled vzklili v drami pravi.

V Ljubljano, v Ljubljano, v Ljubljano gremo mi …

Udeleženci evropskega dramskega tedna (Europe on the move) v okviru projekta Erasmus+ so si ogledali središče Ljubljane.

Evropa k nam prihaja, stecimo ji v objem

Evropa se giblje, k nam se priziblje. Europe on the move! na naši šoli.

Zimski tečaj smučanja

Nič nas ni strah, če so smučarji z nami: tečaj za začetnike in tiste, ki že vijugate po smučinah. Trbiž, začetek februarja

Tržnica srednjih šol

Na Osnovni šoli Alojzija Šuštarja se je odvijalo živahno druženje mladih, njihovih staršev in na drugi strani profesorjev in dijakov, ki so ali predstavljali srednješolske programe ali pa se zanje zanimali, povpraševali, si izmenjavali informacije, publikacije in drug promocijski material. 

Božično-novoletni koncert

Glasbena šola v Matije Tomca je v sodelovanju s Škofijsko klasično gimnazijo v torek, 10. januarja 2023, organizirala že tradicionalni božično-novoletni koncert.

Prva epizoda podkasta Šola tisočerih talentov

Kot smo napovedali pred prazniki, je novo leto prineslo tudi novi podkast – objavili smo prvo epizodo podkasta Šola tisočerih talentov. Podkast nastaja v sodelovanju med učitelji in učenci OŠ Alojzija Šuštarja.

Kregarjevo leto

V letu 2023 se spominjamo 50-letnice smrti slikarja in duhovnika Staneta Kregarja (1905–1973) in 30-letnice Galerije Staneta Kregarja, zato bomo v zavodu letošnje leto zaznamovali kot Kregarjevo leto.

Družabne igre šestošolcev – malo drugače

Današnji pester dan so šestošolci z razrednikom gospodom Demšarjem in sorazredničarko gospodično Rovtar družabne – ali bolje družbene – igre izvedli kar na prostem.

Podkast Šola tisočerih talentov

Prihaja podkast Šola tisočerih talentov

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content