Osnovna šola

Predmetna stopnja v Kinodvoru

V ponedeljek, 11., in v torek, 12. oktobra so se učenci predmetne stopnje odpravili v Kinodvor.

Novo na knjižnih policah – September

Dragi bralci, knjige so sanje, ki jih držimo v rokah in branje je za duha to, kar je telovadba za telo. Kljub temu, da...   Read More

Inovacijski kamp

Od četrtka, 7. 10., do sobote, 9. 10., je na naši osnovni šoli potekal prvi inovacijski kamp za učence osmega in devetega razreda. Kampu so se pridružili tudi nekateri učenci iz Osnovne šole Trnovo, ki to šolsko leto gostuje v prostorih našega zavoda. Skupaj se je kampa torej udeležilo 8 učencev iz OŠAŠ in 3 iz omenjene gostujoče šole.

Družinski dnevi za 3. A

V petek, 8. oktobra, so se učenci in učenke 3. A podali na družinske dneve v Veliko Loko, kjer so skupno druženje pričeli s...   Read More

Mladinska spevoigra Kresniček – ponovitev

V torek, 5. 10. 2021, so v telovadnici Osnovne šole Alojzija Šuštarja učenci Glasbene šole v Zavodu sv. Stanislava in Osnovne šole Alojzija Šuštarja dvakrat izvedli mladinsko spevoigro Radovana Gobca Kresniček.

Predstavitev knjige Šuštarske kuharije 

Danes smo v šolski knjižnici ob 11. uri predstavili novo šolsko kuharsko knjigo Osnovne šole Alojzija Šuštarja. Knjiga je nastajala v preteklem mesecu in je bila pripravljena v okviru Dnevov evropske kulturne dediščine.

Prva pomoč v 2. B in 2. A

V sredo, 6. oktobra, so se naši "drugarčki" spoznali z osnovami oskrbovanja ran in poškodb.

Odklop(a) za fante

Ekipa odklop 2021 pravi: "Za nami sta dva uspešno izvedena odklopa za fante. Ob ribolovu in preživljanju časa v naravi smo vsi veliko odnesli in se ob tem marsikaj naučili. Več pa v slikovnem gradivu. Lep "odklopljen" pozdrav."

Družinski dnevi za četrtošolce

V petek, 1. 10., so se zjutraj četrtošolci odpravili na družinska dneva.

Šuštarske kuharije

V okviru letošnjih Dnevov evropske kulturne dediščine, ki potekajo pod geslom Dober tek!, smo na naši osnovni šoli izdali kuharsko knjigo Šuštarske kuharije.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.