Jesenski planinski športni dan predmetne stopnje

V sredo, 21. 9., se je 190 učencev predmetne stopnje in 19 učiteljev odpravilo na jesenski planinski športni dan. Uživali so v druženju na soncu in svežem zraku.

6. razred se je odpravil na Blejsko kočo/Mrežce, 7. razred na Nanos, 8. razred na Golico ter 9. razred na Veliko planino. Uživali so v druženju na soncu in svežem zraku.

Utrinki 7. razreda:

S 7. razredom smo se odpravili na Nanos. Že ob hitrem vrtenju vetrnice smo vedeli, da bo pohod vetroven. Ob primernem pogovornem tempu smo se povezovali in sklenili nova prijateljstva. Tik pred vrhom smo se ustavili pred kočo in imeli malico. Poleg športnega dela smo se skozi pripoved profesorja Kavčiča potopili tudi v geografske vode in spoznali nanoški okoliš. Bilo je lepo in jasno.

 

Utrinki 8. razreda:

Na jesenski športni dan so se učenci osmega razreda v spremstvu učiteljev odpravili na Golico. Čeprav je bil napovedan sneg, nas je pričakal zares čudovit sončen jesenski dan. Vsi smo se podali do Koče pod Golico, 25 učencev pa je šlo prav do vrha in za trenutek prestopilo na avstrijsko stran. 

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content