Kolesarjenje in rafting na Savi

Sedmošolci so se udeležili projektnega športnega dneva.

Dan smo začeli z zborom na forumu, pred vhodom v šolo. Odpravili smo se na pot. Prispeli smo do Skok šport centra, kjer smo se malo razgledali in že je bil čas, da se je A razred začel pripravljati na odhod do Medvod. B-jevci pa smo uživali v sončku, se pogovarjali, si privoščili sladoled in se preoblekli v kopalke. A-jevce smo z veseljem pričakali in že smo bili na vrsti B-jevci. S kolesi smo se odpeljali do Medvod. Razdelili smo se v skupine, dve skupini sta bili fantovski in ena dekliška. Kolesa so nam odpeljali s kombijem. Oblečeni in pripravljeni smo se odpravili na pot. Ustavili smo se na majhni plaži, kjer smo se metali v vodo, bila je zelo mrzla. Prav kmalu smo odveslali naprej. Malo smo tekmovali, potem pa smo se s puncami odločile, da veslamo počasi in uživamo 🙂 .

Tako smo počasi prišli nazaj. Tam so nas pričakala kolesa. A-jevci pa so se po našem prihodu odpravili nazaj v šolo. Preoblekli smo se, odpravili do šole in odšli na kosilo.

Dan je bil res zabaven, utrujeni in polni petkovega doživetja smo se odpravili domov. Športni dan smo izpeljali do konca, brez hujših poškodb 🙂 . Sonček pa nas je malo opekel 🙂 .

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content