Pozdravi iz Strunjana

Pismo gospe učiteljice iz šole v naravi:

Spoštovani starši, verjetno ste pogrešali naše javljanje iz ŠVN. Imamo se prekrasno, otroci so pridni in razigrani. Spremlja nas lepo vreme, zato vsak trenutek preživimo v naravi in spoznavamo slovensko obalo tako in drugače.

Po včerajšnjem prihodu smo takoj odvihrali v vodo in opravili test plavanja ter se nastanili v našem hotelu Mirta. Popoldan smo plavali in se potapljali, zvečer pa smo se skozi tunel sprehodili v Portorož na sladoled.

Naporen dan nas je tako otroke kot učitelje pokosil v postelje, tako je naše javljanje moralo počakati na današnji dan, ki pa ni bil nič manj zanimiv in naporen.

Jutranja telovadba ob sončnem vzhodu je nekaj najlepšega in tega smo se zelooo zgodaj naužili tudi mi. Sledilo je plavanje, igre v vodi, potapljanje in vožnja s kajakom ter spoznavanje strunjanskih solin.

Popoldan smo z mašo na Križu še močneje duhovno povezani vstopili v svet 5. razreda in kasneje porabili še tisto nekaj energije, ki nam jo je preostalo za igro odbojke na mivki, košarke in nogometa.

Prijetno utrujeni in v pričakovanju jutrišnjega dne, ko se bomo zjutraj za ladjo odpeljali v Piran, bomo tudi danes zgodaj skočili v krpice in z mislijo na vas, dragi starši, zaspali z nasmehi na ustih.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content