Prvi šolski dan za osnovnošolce

Dragi učenci, avgustovski dnevi minevajo in naše misli so že pri razgibanem prvem šolskem dnevu, ki bo 2. 9. 2019.

Učenci 5. razreda se zberete pred šolo ob 7.40, ob 8.00 pa že odpotujete v šolo v naravi v Pacug.

Učenci od 2. do 9. razreda – z izjemo petošolcev – se zberete v šolski avli ob 8.00.

Ob 8.15 bo maša v cerkvi sv. Stanislava za predmetno stopnjo in sprejem 6-šolcev v predmetno stopnjo. Z razredniki in učitelji, s sošolkami in sošolci, s skupnim druženjem, dvigom zastave in programom celotnega Zavoda sv. Stanislava bomo nadaljevali ob 9.30 (in ne ob 9.00) na forumu. Sledila bo malica za učence.

Drugošolci bodo zatem ob 11.00 sodelovali pri sprejemu prvošolcev, učenci od 5. do 9. razreda pa bodo po malici nadaljevali pouk do vključno 5. šolske ure. Dragi učenci, ne pozabite na šolske torbe s potrebščinami in šolske copate.

Učenci 1. razreda bodo s šolskimi torbami ob spremstvu staršev prišli pred dvorano Matije Tomca v Zavodu sv. Stanislava ob 11. uri, ko bomo pričeli slovesnost prvega šolskega dne za nove učence naše šolske skupnosti.

Ob 11.30 bo blagoslov vseh otrok razredne stopnje v zavodski cerkvi, opravil ga bo ljubljanski pomožni škof msgr. dr. Franci Šuštar.

Učenci bodo ta dan prejeli šolsko malico, na kosilo pa ta dan odidejo učenci do vključno 5. razreda. Oddelki podaljšanega bivanja bodo po koncu pouka izvajali program in dežurstvo za učence od 2. do 4. razreda do 16.30 ure.

Urnik za učence bo v e Asistentu po zagotovilu upravljalca aplikacije viden od 30. 8. 2019.

Dobrodošli v šoli!

Nuša Pohlin Schwarzbartl, ravnateljica

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content