Evropsko tekmovanje v znanju angleščine Best in English

Vabimo vas na evropsko tekmovanje v znanju angleškega jezika Best in English, ki bo potekalo 30. novembra 2016. Gre za tekmovanje dijakov srednjih šol znotraj Evropske unije, ki se ga je doslej udeležilo skoraj 500 šol iz 19 evropskih držav in skupno kar 10.985 dijakov.

Tekmovanje, ki je namenjeno dijakom, starim od 15 do 19 let, je sestavljeno iz treh delov: poznavanja slovnice, slušnega in bralnega razumevanja. Preverjanje znanja traja 60 minut. Ker poteka prek spleta, ste s številom doseženih točk seznanjeni takoj, ko zaključite z reševanjem. Končni rezultati tekmovanja pa so znani v roku enega meseca. Zmagovalce čakajo privlačne nagrade.

Organizator tekmovanja je neprofitna organizacija Institute for Competencies Development, preverjanje znanja pa sestavlja jezikovna šola AKCENT International House Prague.

Letos se bo Škofijska klasična gimnazija prvič udeležila tekmovanja. Prvih trideset dijakov bo tako dobilo priložnost, da se s svojimi evropskimi vrstniki pomerijo v znanju angleščine. Za dodatne informacije obiščite spletno stran http://bestinenglish.org/, kjer lahko dostopate tudi do lanskega testa.

Prijave zbiramo na [email protected]. Upoštevali bomo prvih trideset prijav.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

 

aktiv profesoric angleščine

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content