Gimnazija – za dijake

Pesniški natečaj IGRARIJE

Dragi škofijci in škofijke, Vrtec Dobrega pastirja vas vabi, da skupaj z njimi praznujete 5. rojstni dan.

Poletna šola klasičnih jezikov – lanska izkušnja in vabilo

Dijaki ste lepo povabljeni k prijavi na Poletno šolo klasičnih jezikov 2019. Pri odločitvi za prijavo vam lahko pomaga tudi izkušnja našega dijaka, ki se je šole udeležil v lanskem letu.

Natečaj poezije in kratke proze

Slavistično društvo Dolenjske in Bele krajine že 4. leto organizira literarni natečaj poezije in kratke proze, k sodelovanju ste vabljeni tudi gimnazijci.

Transgeneracije 2019

Dijaki, ki ustvarjate na področju likovne umetnosti, fotografije, videa in stripa, ste tudi letos vabljeni, da sodelujte na festivalu umetnosti mladih Transgeneracije v Cankarjevem domu.

Antični dnevi za dijake 1. letnika

23. in 24. januarja 2019 bodo na gimnaziji potekali antični dnevi za dijake 1. letnika.

Mladi upi

Talentirani športniki, kreativni umetniki, nadarjeni znanstveniki in perspektivni športniki invalidi vabljeni k prijavi na razpis Mladi upi 2018.

Oddaj na natečaj v MKL

Tudi letos Mestna knjižnica Ljubljana razpisuje literarne natečaje na temo proze, poezije in dramatike pod skupnim imenom Oddaj na natečaj v MKL. Gre za projekte spodbujanja ustvarjalnega pisanja in izražanja mladih avtorjev.

Tekmovanje v računalništvu in informatiki 2019

Vabljeni k sodelovanju na tekmovanju v računalništvu in informatiki, ki bo potekalo v štirih različnih panogah.

2. festival mladih Šentvida – vabilo k sodelovanju

Društvo Blaž Potočnikova Čitalnica vabi vse dijake in učence, ki se šolajo v Šentvidu, da ob letošnjem kulturnem prazniku na festivalu ustvarjalnosti mladih predstavijo svoj umetniški talent.

Literarni natečaj Domačih vaj

Uredništvo Domačih vaj razpisuje literarni natečaj za kratko prozo ali ciklus pesmi TEMA: IZ DNEVNIKA… (LITERARNE OSEBE)

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.