Gimnazija – za dijake

Fotografski izziv Tri v vrsto

Letošnji fotografski izziv se imenuje TRI V VRSTO. Vsi, ki radi fotografirate (s fotoaparatom ali mobilnim aparatom), ste lepo vabljeni, da se s svojimi fotografijami udeležite fotografskega natečaja. Glede na naslov je letošnja tema fotk vezana na tri fotografije, ki se skladajo in jih predstavljate skupaj (kot triptih), ali pa posamezne fotografije, ki vsebujejo trojno noto.

Dan odprtih vrat Inštituta Jožef Stefan

Dan odprtih vrat Inštituta Jožef Stefan bo potekal v soboto, 23. marca 2024 med 9. in 14. uro.

Spletna predstavitev študijskega programa Vodarstvo in okoljsko inženirstvo

Na Oddelku za okoljsko gradbeništvo Fakultete za gradbeništvo in geodezijo bodo v četrtek, 7. 3., ob 15. uri organizirali spletni informativni dan, namenjen predstavitvi univerzitetnega študijskega programa Vodarstvo in okoljsko inženirstvo ter poklica inženirja okoljskega gradbeništva.

Fakulteta za varnostne vede – Študent za en dan

Na Fakulteti za varnostne vede za zainteresirane dijake organizirajo dogodek »Študent za en dan«, v okviru katerega se bodo lahko dijaki priključili predavanjem, ki bodo sicer potekala za študente Fakultete za varnostne vede. Na ta način bodo dijaki lahko začutili vzdušje na fakulteti ter podrobneje spoznali posamezna področja.

Predstavitve študijskih programov in poklicev

Dijake spodbujamo k spremljanju projekta Pro-Mind, v okviru katerega so organizirane številne predstavitve študijskih programov na daljavo.

Štiridneven dostop do 61 predstavitev študijskih programov

V času informativnih dni (od petka, 16. 2. 2024, do vključno ponedeljka, 19. 2. 2024, do 22.00) si bo na spletu mogoče ogledati posnetke vseh predstavitev študijskih programov, ki so bile za dijake v tem šolskem letu pripravljene v okviru projekta Pro-Mind.

Teden odprtih predavalnic Biotehniške fakultete

Teden odprtih predavalnic Biotehniške fakultete, ki bo potekal med 26. februarjem in 1. marcem 2024, je namenjen dijakom zaključnih letnikov, ki bodo lahko spoznali fakulteto, profesorje in študente, doživeli vlogo študenta iz prve roke in se tudi nekaj novega naučili o vedah o življenju ter se lažje odločili za izbiro študija.

3. letnik na ekskurziji – aktivno državljanstvo

Dijaki 3. letnika, uživajte na ekskurziji po evropskih državah, med tem pa preverite še svoje zanje o Evropski uniji.

Razpis za predsednika DS v šolskem letu 2023/24

Izšel je razpis za predsednika Dijaške skupnosti v šolskem letu 2023/24.

Delavnica spoznavanja jazzovskega petja

Dragi bodoči učenci glasbene šole, prijazno vabljeni na delavnico spoznavanja jazzovskega in pop petja. Delavnica bo potekala v sredo, 19. 4. 2023, od 14. do 15.30 ure v Kregarjevi galeriji 4 in je brezplačna.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content