Literarni natečaj “Korenine moje bolečine”

Člani projekta V odsevu, ki deluje v okviru Društva študentov medicine Slovenije, ob letošnjem svetovnem dnevu osveščanja o samopoškodovanju (1. marec) razpisujejo
LITERARNI NATEČAJ z naslovom »Korenine moje bolečine«.
K sodelovanju vabijo dijake, da se poglobite v razmišljanje o vzrokih, ki privedejo do samopoškodovalnega vedenja. Sodelujete lahko z različnimi oblikami kratkih literarnih del, s poezijo (haiku, balada …) ali prozo (kratka zgodba, črtica, krajše dramsko delo …), pri čemer naj bo obseg dela omejen na dve strani A4 formata z minimalno velikostjo pisave 11. Če boste svoje delo oddali v rokopisu, bodite pozorni, da bo čitljiv. Vsak avtor lahko na razpis prijavi največ dva prispevka.
Vaše izdelke pričakujejo do vključno četrtka, 16. februarja 2017, na naslovu Društvo Študentov Medicine Slovenije (V odsevu), Korytkova 2, 1000 Ljubljana s pripisom »za literarni natečaj V odsevu« ali preko elektronske pošte na naslovu [email protected] z zadevo »za literarni natečaj«. Vsak izdelek naj bo opremljen z imenom in priimkom avtorja, njegovim naslovom in nazivom šole, ki jo obiskuje. V primeru, da ste mlajši od 16 let, morate poslati še izjavo staršev ali skrbnikov, s katero vam dovoljujejo sodelovanje na natečaju. Najdete jo lahko na spletni strani: http://projekt-vodsevu.org/ .
Za več informacij se lahko obrnete na prof. Bernardo Podlipnik.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.

Zavod sv. Stanislava Skip to content