Literarni natečaj “Razglednice z E-planeta”

Se vam tu in tam zazdi, da vas nihče na tem planetu ne razume in ne morete nikamor pobegniti? Da se je čas ustavil in ne boste nikoli dočakali pravega poletja? Da lahko svet opazujete samo še z e-očmi?

Če je tako, imamo za vas eno in edino literarno rešitev: nadenite si ekrila in nam v rimah, prostem verzu ali prozi pošljite e-razglednice z vašega najdražjega e-planeta, ki lahko zaživi v obliki e-maila, sms-a, tvita, Facebook ali Instagram objave. Na Javnem skladu RS za kulturne dejavnosti – območni izpostavi Ljubljana so pripravili prav poseben literarni natečaj za mlade RAZGLEDNICE Z E-PLANETA in vas vabijo k sodelovanju: 
Pošljite nam kratek vtis z vašega resničnega ali izmišljenega počitnikovanja, na katerem ste spoznali toliko zanimivega, presenetljivega in razburljivega, da morate svoje izkušnje izliti na           e-papir in jih deliti z nami v katerikoli od zgoraj naštetih obliki.
E-razglednice naj posnamejo kratko, jedrnato in zgoščeno govorico naštetih komunikacijskih in družbenih kanalov. Če se odločite za obliko Instagram ali Facebook objave, nam lahko pošljete tudi posnetek zaslona (screenshot), vendar morate v tem primeru svoj e-prispevek zaradi anonimnosti natečaja obvezno objaviti pod psevdonimom (nickname) in ga takoj nato zbrisati s spleta.

Prijava in oddaja besedil prek e-prijavnice: https://forms.gle/qmRHXQCL8zzxTm6L6
Rok za oddajo: 15. oktober 2020.

© 2018 Zavod sv. Stanislava. Vse pravice pridržane.